Tarasoff 26.11.2021 13:16 пишет: Кто знает, Paperwhite насколько лучше предыдущего киндла?
Від попереднього Paperwhite в нього збільшився розмір екрану з 6 до 6,8 дюймів. При чому зовнішні розміри лишились практично тими ж. Ну плюс водозахист як дрібничка. Я в басейні не читаю.
Tarasoff 26.11.2021 13:16 пишет: Кто знает, Paperwhite насколько лучше предыдущего киндла?
Від попереднього Paperwhite в нього збільшився розмір екрану з 6 до 6,8 дюймів. При чому зовнішні розміри лишились практично тими ж. Ну плюс водозахист як дрібничка. Я в басейні не читаю.
Дякую. Замовив обидва, один в подарунок, інший собі залишу. Побачу, який саме
Traveler 26.11.2021 19:47 пишет: Народ, як хтось буде замовляти - замовте і мені. Можете щось собі накинути.
6,8"
Ну такого точно ніхто не зробить - другий же майже повністю в податок попадає. А кому воно треба? Це, хіба що, хтось заробляє саме на доставці і окремо привезе.
Не розумію - чому самі собі не купите? Зараз же ця процедура з нуля займає максимум 10 хвилин! Спочатку реєструєтесь у вибраного форвардера і отримуєте адресу в США. Потім на амазоні івказуєте цю адресу. Купуєте. І чекаєте коли вам привезуть або під двері, або у вказане вами відділення НП чи ще куди. Все.