Вже подивився. Точніше спробував. Не тратьте час і гроші. Брєд і тоска. Легше в кінотеатрі висидіти "війну і мир". І то з батлом віскаря і голою дівчиною в сусідньому кріслі.
Только с кинотеатра. Фильм понравился,я ставлю твёрдые 8 балов из 10. Не скучно, не смотря на хронометраж,хотя понятно найдутся страдальцы,которым чего то там не хватает,хотя фильм снят по реальной истории. Все актеры сыграли шикарно,особенно Гага,она вообще огонь и жалел,что фильм смотрю не на языке оригинала. Сюжет мне интересен,плюс диалоги/виды Италии/классная музыка того времени. Ну и понятно грустный финал,который все мы знаем,но он меня и ,,порадовал,,,так как в этом фильме режиссер ярко выделил людскую алчность главных героев,так что к концу симпатии почти не остается. Вообщем я рекомендую к просмотру в кинотеатрах,такой звездный ансамбль смотреть дома,ну реально мне было бы печально.
catkoua 25.11.2021 22:03 пишет: Вже подивився. Точніше спробував. Не тратьте час і гроші. Брєд і тоска. Легше в кінотеатрі висидіти "війну і мир". І то з батлом віскаря і голою дівчиною в сусідньому кріслі.
catkoua 25.11.2021 22:03 пишет: Вже подивився. Точніше спробував. Не тратьте час і гроші. Брєд і тоска. Легше в кінотеатрі висидіти "війну і мир". І то з батлом віскаря і голою дівчиною в сусідньому кріслі.
а как тебе фильмы про Меркюри и Дюна?
А давай я про Меркюрі скажу: невдалий сюжет де занадто багато про нетрадиційну сексуальну орієнтацію і мало про творчість і непросту біографію, особливо юнацький період; багато хронологічних нестиковок; дуже неякісна озвучка, насамперед як раз музичних фрагментів - це просто епік фейл для фільму про творчість музиканта, мало того - музиканта і групи, які дуже багато уваги приділяли саме якості звуку своїх творів (це ж вам не кривобокі записи Led Zeppelin).
а как тебе фильмы про Меркюри и Дюна?
Про Дюну я вже писав у відповідному топіку. Про Фредді фільм норм, але саме тому що там багато музики його. Забрати музику і стане жвачка. В гуччі Гага не співає взагалі. А актриса з неї поп-шоушна а не театрально-кіношна.
Посмотрел. Если честно ожидал большего. Аль Пачино, как всегда красавчик, Лето и Гага тоже достойно сыграли. Ну а главный герой вообще никакой. Раз посмотреть можно, но советовать его не могу
Гарне кіно, зроблено якісно як на мене. Хоча не без мінусів Італійське спілкування завжди на емоціях (привітання з поцілунками, подарунки і т.і.), але тут емоцій майже не було(
Сподобався як зігрли Лето та Гага. В кінотеатр ходити не обов'язково, а подивитись - обов'яково)
Гарне кіно, зроблено якісно як на мене. Хоча не без мінусів Італійське спілкування завжди на емоціях (привітання з поцілунками, подарунки і т.і.), але тут емоцій майже не було(
Сподобався як зігрли Лето та Гага. В кінотеатр ходити не обов'язково, а подивитись - обов'яково)