Ganni 03.12.2021 10:57 пишет: . По работе в любом случае нужен грузовой бус либо пикап, в данный момент использую бус, но на бусе не получается на рыбалку доехать в самые лучшие места.
так может быть надо выбирать бус 4х4 ? В нём на рыбалке и спать можно... (hyundai grand starex 4wd из кореи)
смотрю также бусы, но в этой теме выбираем лучший пикап
Ganni 03.12.2021 10:57 пишет: Я все ж виходжу з того, що от що-що, а пікапи ну точно купують ті, кому потрібен цей кузов і кому комфортно з габаритами (життя в приватному будинку, експлуатація не в центральній частині міста тощо)
Ага, саме так. У моєму будинку (на верхньому печерську) однокімнатну квартиру на першому поверсі вікнами у схил орендує чоловік з балтійським паспортом років 40+. Живе один і навіть ніколи його ніхто не бачив ні з жінкою, ні з чоловіком. Їздить по наших вулочках і закоулках на секвої (та ж тундра коротка, але цивільна). У захопленні мисливством або катанням на джетах помічений не був. На запитання - навіщо секвойя? відповідає - подобається. Поряд з офісом Авалю на Лєскова (також верхній печерськ) майже щодня стоїть форд ф-750. Хтось з менеджменту банку на ньому на роботу їздить. Так що я так бачу що більшість власників пікапів у Києві об'єктивно мають ну дууууже велику в них потребу.
Секвоя це все ж жип, а не пікап (і снобсвувати по платформі тут негоже) А от Ф750 в наших широтах це реально одиничний, я б сказав, колекційний екземпляр Так, деякі жителі кам"яних джунглів - фріки, це факт, але й моєї репліки не підважує впринципі
Все чаще и чаще наблюдаю пикапы на дороге. Военные, МНСные, жители пригорода. Направление верное. Автообзорщики продолжают порочную практику рассказывать о всяких Рапторах и Блэк Ониксах, хотя выбирающему "рабочую лошадку" интерсно совсем другое.
смотрю также бусы, но в этой теме выбираем лучший пикап
а вот реально, напурка? жесткий, медленный, не рулящийся (на автоуа это самый главный фактор! ), а если ищщо и полноразмерный, то не логично большой
но я пикаповод уже 10 лет и я тащусь, как и вся семья как машина выходного дня - кайф неймоверный на Форды облизываюсь, но понимаю, что они занадто таки...
По результатам тестдрайвів, а також дякуючи порадам камрадів, був куплений пікап Хонда Ріджлайн. Да, не повнорозмірний, а середньорозмірний, але автомобіль дуже достойний по комфорту, керуванню, динаміці, на фоні рамних конкурентів-вантажівок. якщо кому не принципово повнорозмірний - раджу двома руками!
Але, мені все таки потрібен був повнорозмірний пікап, тому через рік володіння хонда продалася, і зараз я знову в пошуках.
Розглядаю сінгл або дабл кабіну, крю-кеб не принципово, 99% часу або сам або вдвох. та й дорожчі вони. Кузов бажано найдовший.
Двигун під ГБО, привід повний обовʼязково, комплектація - байдуже, колір не чорний, косметика не лякає.
попадають РАМ, Форд, Тойота, Шевроле, ну може ще GMC, Nissan.
По результатам тестдрайвів, а також дякуючи порадам камрадів, був куплений пікап Хонда Ріджлайн. Да, не повнорозмірний, а середньорозмірний, але автомобіль дуже достойний по комфорту, керуванню, динаміці, на фоні рамних конкурентів-вантажівок. якщо кому не принципово повнорозмірний - раджу двома руками!
Але, мені все таки потрібен був повнорозмірний пікап, тому через рік володіння хонда продалася, і зараз я знову в пошуках.
Розглядаю сінгл або дабл кабіну, крю-кеб не принципово, 99% часу або сам або вдвох. та й дорожчі вони. Кузов бажано найдовший.
Двигун під ГБО, привід повний обовʼязково, комплектація - байдуже, колір не чорний, косметика не лякає.
що ще врахувати?
Впевнений що потрібен найдовший кузов? У ГБК в якому у мене бокс до війни паркувалася тойота тундра якась супердовга (в інеті пишуть що 6,4 метри довжина). Так вона в гараж власника не вміщалася, стояла під ліхтарем. Не уявляю, як нею їздити у режимі приватного авто для міста. Де паркувати і зберігати?
Моряк 04.12.2021 19:47 пишет: Все чаще и чаще наблюдаю пикапы на дороге. Военные, МНСные, жители пригорода. Направление верное. Автообзорщики продолжают порочную практику рассказывать о всяких Рапторах и Блэк Ониксах, хотя выбирающему "рабочую лошадку" интерсно совсем другое.
До речі щодо витребуваності пікапів. Звісно що воєнним вони потрібні, але із 6+ літровими бензиновими двигунами воєнні брати не хочуть. А от цивільні.,. Був нагорі Лесі і свічці біля суворівського автосалон Mansory. Продава тюнінговані люксові авто і успішно зачинився. І от у цьому приміщенні тепер аж 2 окремих автосалони. Один торгує навезеними з китаю електркросоверами різних марок. А от у другому стоять нові Додж Рами та Форди Ф150 найбільш наворочених комплектацій. Тобто попит є, якщо навіть під час війни таке завозять.
Моряк 04.12.2021 19:47 пишет: Все чаще и чаще наблюдаю пикапы на дороге. Военные, МНСные, жители пригорода. Направление верное. Автообзорщики продолжают порочную практику рассказывать о всяких Рапторах и Блэк Ониксах, хотя выбирающему "рабочую лошадку" интерсно совсем другое.
До речі щодо витребуваності пікапів. Звісно що воєнним вони потрібні, але із 6+ літровими бензиновими двигунами воєнні брати не хочуть. А от цивільні.,. Був нагорі Лесі і свічці біля суворівського автосалон Mansory. Продава тюнінговані люксові авто і успішно зачинився. І от у цьому приміщенні тепер аж 2 окремих автосалони. Один торгує навезеними з китаю електркросоверами різних марок. А от у другому стоять нові Додж Рами та Форди Ф150 найбільш наворочених комплектацій. Тобто попит є, якщо навіть під час війни таке завозять.
очередь.особенно это касается рам nh[ и раптор форд
Honda Ridgeline совсем не пикап а легковушка с несущим кузовом, переднеприводная платформа. Да, едет как легковушка и рулится, но спрашивали про пикап а в итоге купили Дастер только помощнее и с кузовом))
понятно что у нас рамный пикап особо не нужен многим, однако вопрос темы был не про легковушки же
А среднеразмерные мидсайз так сказать пикапы - это те же рамные Такома, Рейнжерб Дакота еще раньше была но давно закончилась - совсем не легковушки а более компактные рамники опять же со своими плюсами но и минусами