Привіт , можливо хтось в курсі як там зараз у них з перетеном кордону. Йде ускладнення якесь у них по правилах в*їзду. А у мене туди куплена екскурсія,автобусний тур.
".. Швейцария в субботу расширила карантинные ограничения для прибывающих из Британии, Чехии, Нидерландов, Египта и Малави путешественников, чтобы остановить распространение нового штамма коронавируса "Омикрон".
Об этом заявило министерство здравоохранения страны, пишет "Европейская правда".
Путешественникам из Британии, Чехии, Нидерландов, Египта и Малави необходимо будет предъявить негативный тест на COVID-19 после приземления в Швейцарии и отбыть 10-дневный карантин, сообщило в Twitter Федеральное управление общественного здравоохранения...."
Ґоцул 28.11.2021 14:57 пишет: Привіт , можливо хтось в курсі як там зараз у них з перетеном кордону. Йде ускладнення якесь у них по правилах в*їзду. А у мене туди куплена екскурсія,автобусний тур.
вони просять заповнити анкету, по завершенню заповнення вони для України пишуть що дозволено з умовами, умова зареєструвати свій приїзд там вказується чим приїдеш то що. Потім вони формують кьюар код на сайті, але у нас його ніде не питали, тільки всюди треба показувати вакцинацію, нікуди не пускають без сканування кьюаркода вакцинації і пред'явлення паспорта, дивляться щоб співпадали прізвища.
Але по факту ми їхали з Німеччині через Австрію, то ніде не було ніякого контролю. Ні туда ні назад.
Ґоцул 28.11.2021 14:57 пишет: Привіт , можливо хтось в курсі як там зараз у них з перетеном кордону. Йде ускладнення якесь у них по правилах в*їзду. А у мене туди куплена екскурсія,автобусний тур.