Модест 06.01.2022 07:30 пишет: Вчора заводилась і глохла про +6 - вперше. Після свят шукатиму нормального майстра.
Давно пора! Если бы у меня так заводился движок в минус - по-любому стартовали бы с блока розжига и свечей накала.Но у меня ЭБУ пишет ошибки по обоим пунктам. Почему ВАГовский блок ничего не пишет для меня загадка.
Модест 06.01.2022 07:30 пишет: Вчора заводилась і глохла про +6 - вперше. Після свят шукатиму нормального майстра.
Маєте когось на приміті?
Моя вчора і сьогодні видає новий номер. Щоб завести треба крутити секунди 4, вона з секундним підтроюванням заводиться і нормально працює, а секунд через 20 починає знов троїти і оберти гуляють, доводиться підгазовувати щоб не заглохнути. І є цокіт незрозумілий під капот (потім зникає).
$corpioN 08.01.2022 00:34 пишет: Цокот у дизеля это форсунки или ТНВД. В основном. Могут ещё гидрики цокотать.
Кстати, у движка цепной привод ГРМ? Масло давно менялось? Давление масла мож проверить? Но опять таки.. Ошибка бы была.
Привід грм ремінь. Масло раз в 10 тис км заміна, скоро заміна. Цокіт я швидше не чув, як гідрики стукають знаю, тут трохи не те. По звуку я б швидше подумав на ролик, ну або форсунка. Але ролик мав би кожен раз цокати, а то сьогодні зранку завівся нормально і цокоту не було.
я не очень следил за веткой, но пересмотрев ее бегло вроде все перепробовали и в качестве еще одной причины возможно нужно посмотреть датчик температуры охл жидкости
Був на діагностиці в оф. диллера. По автомобілю все ок, жодних помилок, форсунки, тиск палива, свічки накалу, егр - все в нормі, все працює. Єдине що приговорили - акумулятор (я знав що він вже на підході). В результаті купив новий акумулятор і буду спостерігати.