autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
keen | СуперСтар **
легальні ел.книжки
10 декабря 2021 в 12:41
Підкажіть де берете легальні книжки укр. та рос.мовами? Yakaboo та Наш Формат мають дуже обмежений вибір, навіть паперових вибір більше, але для мене це не варіант, бо читаю дуже багато, не хочу нагромаджувати стоси книжок.
Smap | Достоевский ***
Re: легальні ел.книжки
[Re: keen] 10 декабря 2021 в 13:03
Неодноразово купляв книжки через Google Play. Потім за допомогою шаманського бубна книжку можна закачати у форматі epub. Можливо, вже з'явився більш швидкій та зручний засіб - останнього разу користувався десь рік тому..
keen | СуперСтар **
[Re: Smap] 10 декабря 2021 в 13:30
Smap 10.12.2021 13:03 пишет:

Неодноразово купляв книжки через Google Play. Потім за допомогою шаманського бубна книжку можна закачати у форматі epub. Можливо, вже з'явився більш швидкій та зручний засіб - останнього разу користувався десь рік тому..

дякую, не знав, що там також можна книжки купувати. Але чомусь мені тільки англ.мовою видає, треба ще у налаштуваннях покопатися.
Nicholas | патриарх **
[Re: keen] 10 декабря 2021 в 13:34
Купляв ще на bookclub.ua та starylev.com.ua . book-ye.com.ua ще можна подивитись. На Hurtom - toloka перевіряю розділ періодично
Змінено Nicholas (13:34 10/12/2021)
Вредный Хряк | V.I.P ***
[Re: Nicholas] 10 декабря 2021 в 15:06
Nicholas 10.12.2021 13:34 пишет:

На Hurtom - toloka перевіряю розділ періодично

так тс жеж хоче по-білому, заплативши автору і видавцю
keen | СуперСтар **
[Re: Nicholas] 11 декабря 2021 в 11:59
Nicholas 10.12.2021 13:34 пишет:

Купляв ще на bookclub.ua та starylev.com.ua . book-ye.com.ua ще можна подивитись. На Hurtom - toloka перевіряю розділ періодично

за лінки дякую За толоку знаю, але хочеться щоб творці/перекладачі/видавництво отримувало свої гроші.
Nicholas | патриарх **
[Re: keen] 12 декабря 2021 в 19:09
Ще видавництво Віхола треба додати. Якраз читаю Іван Черненко «Сміх у кінці тунелю. Нотатки українського анестезіолога»
Smap | Достоевский ***
[Re: Nicholas] 12 декабря 2021 в 20:47
Ну і як книга?
Є сенс почитати? Цікаво?
Nicholas | патриарх **
[Re: Smap] 20 декабря 2021 в 20:35
Smap 12.12.2021 20:47 пишет:

Ну і як книга?
Є сенс почитати? Цікаво?

Цікаво. Але смішно - тільки вступ та післямова. Все що між ними - страшно, насправді. Якощо перед сном почитити - кілька годин ще не спати.
Додаткова інформація
Модератор:

BorisB, moderator 

0 користувачів і 18 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4382