Підкажіть де берете легальні книжки укр. та рос.мовами? Yakaboo та Наш Формат мають дуже обмежений вибір, навіть паперових вибір більше, але для мене це не варіант, бо читаю дуже багато, не хочу нагромаджувати стоси книжок.
Неодноразово купляв книжки через Google Play. Потім за допомогою шаманського бубна книжку можна закачати у форматі epub. Можливо, вже з'явився більш швидкій та зручний засіб - останнього разу користувався десь рік тому..
Smap 10.12.2021 13:03 пишет: Неодноразово купляв книжки через Google Play. Потім за допомогою шаманського бубна книжку можна закачати у форматі epub. Можливо, вже з'явився більш швидкій та зручний засіб - останнього разу користувався десь рік тому..
дякую, не знав, що там також можна книжки купувати. Але чомусь мені тільки англ.мовою видає, треба ще у налаштуваннях покопатися.
Nicholas 10.12.2021 13:34 пишет: Купляв ще на bookclub.ua та starylev.com.ua . book-ye.com.ua ще можна подивитись. На Hurtom - toloka перевіряю розділ періодично
за лінки дякую За толоку знаю, але хочеться щоб творці/перекладачі/видавництво отримувало свої гроші.