Якщо чесно, здолав не з першого разу, але кінцівка варта того, щоб постраждати пару годин . Кругом пишуть, що претендент на Оскар. Зайде не всім, відразу попереджаю)))).
Непрощенна з Баллок в процесі перегляду))))...четвертину здолав. Все нічого, але десонанс актриси Баллок модельної зовнішності, з чудовими зубами, волоссям і всим іншим, ніяк не в'яжеться з персонажем героїні, яка відсиділа 20 років, я так розумію, не в найкращих умовах, за вбивство копа. Розумію, що придираюся, але якось так
lopa 16.12.2021 10:00 пишет: Все нічого, але десонанс актриси Баллок модельної зовнішності, з чудовими зубами, волоссям і всим іншим, ніяк не в'яжеться з персонажем героїні, яка відсиділа 20 років, я так розумію, не в найкращих умовах, за вбивство копа.
нормально в общем )) тут они все примерно так выглядят разница только в том что есть ещё и толстые простите как там оно сейчас правильно называется "моё тело моё дело" а к зубам в общем привыкаешь )) хотя поначалу да стрёмновато выглядело
ЗЫ: при чём такая ситуация ровно до обратного стоит лишь попасть в соседнюю канаду там с зубами почему-то скорее на оборот т.е. опять же ж вроде не то чтобы ужас ужас ужас но на резком переходе именно ужас может потому что имигрантов с разных индо востоков уж слишком много может ещё как не понятно но эффект опять же ж снова разительный именно "на переходе"
ЗЫ: киношку надо бы б посмотреть я где-то видель мельком краем глаза но смущает
Драма новозеландської режисерки Джейн Кемпіон "У руках пса" (The Power of the Dog) нагороджена премією Британської академії кіно та телевізійних мистецтв (BAFTA) як найкращий фільм