Зараз багато завозять Астр К по цікавим цінам так хорошим комплектаціям але реальних відгуків від власників практично нема, хтось може щось сказати про машинку? Про проблему з цепом знаю.
Pravuncac 14.12.2021 19:13 пишет: Зараз багато завозять Астр К по цікавим цінам так хорошим комплектаціям але реальних відгуків від власників практично нема, хтось може щось сказати про машинку? Про проблему з цепом знаю.
В Италии покатался на такой с семейством, был 1.6 дизель на ручке в какой-то средней комплектации. Очень практичный и довольно комфортный сарайчик, 3 взрослых и ребёнок в автокресле, полный багажник чемоданов и барахла - мощности всегда хватало, шумка нормальная, управляемость средняя в классе С-сараев. Расход классический для дизелей, вообще считай бесплатно Я бы рекомендовал посмотреть на неё, если рассматривается меган, пыж 308, гольф вагон, октавия. С учётом того, что они стоят не все деньги мира, если понравится то можно брать с вменяемым пробегом.
В Италии покатался на такой с семейством, был 1.6 дизель на ручке в какой-то средней комплектации. Очень практичный и довольно комфортный сарайчик, 3 взрослых и ребёнок в автокресле, полный багажник чемоданов и барахла - мощности всегда хватало, шумка нормальная, управляемость средняя в классе С-сараев. Расход классический для дизелей, вообще считай бесплатно Я бы рекомендовал посмотреть на неё, если рассматривается меган, пыж 308, гольф вагон, октавия. С учётом того, что они стоят не все деньги мира, если понравится то можно брать с вменяемым пробегом.
У меня сейчас октавия, поэтому думаю есть ли смысл брать астру? У меня пробеги большие, поэтому интересно услышать людей которые поездили на ней хоть тысяч 50. Смотрел видео по обслуживанию так астра сложнее моей октавии и смотрю по запчастям там проблематично, на свою я любую запчасть день в день получу.
Машина цікава, Опель як завжди за однакові гроші дає набагато більше чим скажем той же ВАГ, за 7.5 тисяч євро в Європі зараз можна на вибір взяти напів пустий гольф 7-Октавію А7, або астру зовсім іншого рівня комплектаціі, лед світло, різні підігріви і тд, двигун в порівнянні по тих самих кіловатах динамічніший за однокласників, у меганах, вагах де 110 коней 250 моменту, в опеля 300, це майже показник дволітрових від ВАГ, їде відповідно, але і шумніший, робить жорсткіше, як на холостих так і в ходу. А так досить симпатична цікава машина з дуже хорошим співвідношенням ціна-комплектація- якість, впринципі як завжди в опелів починаючи з астри Г.
ЄвроАвто 15.12.2021 21:18 пишет: Машина цікава, Опель як завжди за однакові гроші дає набагато більше чим скажем той же ВАГ, за 7.5 тисяч євро в Європі зараз можна на вибір взяти напів пустий гольф 7-Октавію А7, або астру зовсім іншого рівня комплектаціі, лед світло, різні підігріви і тд, двигун в порівнянні по тих самих кіловатах динамічніший за однокласників, у меганах, вагах де 110 коней 250 моменту, в опеля 300, це майже показник дволітрових від ВАГ, їде відповідно, але і шумніший, робить жорсткіше, як на холостих так і в ходу. А так досить симпатична цікава машина з дуже хорошим співвідношенням ціна-комплектація- якість, впринципі як завжди в опелів починаючи з астри Г.
Нє, так не пойдёть нам треба практичні відгуки з користування, ремонту. Чи стоїть астру в таксі брати? Як там ЛКП, бо дивлюся б`є десь 75-80?
Тобто піде/ непіде, ви спитали чи я нехочу щось написати в цій темі, причому спитали не у досить культурній формі, не привіт, не добрий день, просто чи я нехочу, я недуже хотів, написав що вважав за потрібне зі свого досвіду, Я що таксист щоб вам дати відповідь чи варто її в таксі брати? Мільйонів на них ненамотою. По ремонту теж вам не підкажу, на машинах треба їздити, а не ремонтувати, максимум що робив в астрах так це міняв тяги стаба..