autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумСпорт

З Олімпіад хочуть прибрати бокс, штангу, п'ятиборство. (4/4)

harald67 | подсевший на форум **
Re: З Олімпіад хочуть прибрати бокс, штангу, п'ятиборство.
[Re: Aniachka] 17 декабря 2021 в 16:20
Aniachka 17.12.2021 16:09 пишет:

harald67 17.12.2021 10:48 пишет:

Коли ж я чую про чемпіонку світу серед юнаків у танцях/скелелазанні тощо то у мене виникає багато питань. Скільки таких "чемпіонатів світу" відбувається у світі кожного року і який рівень представництва на них?
Може ваша знайома перемогла на Гімназіаді у вересні у Сербії? Тоді це як би не зовсім чемпіонка світу.

https://glavcom.ua/sport/news/16-richna-...deo-620790.html

Схоже на справжній чемпіонат. Вітаю дівчину і бажаю їй успіхів.
[Re: Aniachka] 17 декабря 2021 в 16:25
Aniachka 17.12.2021 16:05 пишет:

harald67 17.12.2021 10:48 пишет:

Де Ви побачили у нас на телебаченні "нескінчений футбол"?

Як це де? У меня чоловік зранку дивиться хоккей, увечері - футбол. Кожен день Канали які? Сетанта-спорт, мільйон каналів "футбол-1", "футбол-2" і так далі. Чи це інтернет-канали? Не знаю, у мене їх телек показує

Усі ці канали небезкоштовні. Раніше футбол показували по УТ-1, 1+1, Інтеру, ТРК Україна, ICTV (тепер там суцільні шоу та конкурси недолугих). Тепер усе пішло на платні канали, та ще й розповзлося по різних. Щоб їх зібрати докупи треба заплатити більше, аніж платиш за базовий пакет з 60 чи скількох там каналів.
З іншого боку якщо платні канали показують суцільний футбол/формулу/хоккей, то це є свідченням глядацьких уподобань. Мабуть таки менеджери цих каналів розуміють, що ніхто їм не платитиме за показ секлелазання, стрільби, десятиборства, яхтинг тощо.
alex_b | пользователь **
[Re: harald67] 19 декабря 2021 в 09:21
harald67 17.12.2021 15:51 пишет:

alex_b 17.12.2021 15:46 пишет:

Скалолазание как вид спорта (включая период естественных скал) существует уже 120 лет и умирать, а тем более переходить в детскую развлекаловку и не собирается.

Ти ж сам навів приклад, як скелелазання як вид екстрім розваг (елементу змагальності там практично не було, кожен окремо чи у складі групи ліз на ту або іншу гору ні з ким не змагаючися) перетворився на дитячу розважалку - будівництво штучних гір.

Я говорю именно о соревнованиях по скалолазанию разного уровня, которые проходили в естественных условиях. Сам принимал участие.
Vovius | V.I.P *
[Re: alex_b] 19 декабря 2021 в 10:13
alex_b 15.12.2021 18:33 пишет:

На мой взгляд спортсмен, который в ДЕСЯТИ (!) видах спорта выступает пусть даже на уровне 1-го разряда это офигенный универсальный спортсмен, а не монорекордсмен, у которого даже ноги узкоспециализированы. Типа это толчковая, а втора так, для равновесия Утрирую.
Что касается яхтинга, это как пример совершенно спортивного вида спорта. В принципе, если на каждую яхту поставить полдесятка камер и поднять пару бадесятков дронов над трассой, дать звуковое сопровождение специалисту и грамотную телережиссуру, то можно сделать конфетку.
По стрельбе. Я не телекриэйтор, но вижу, допустим, составную картинку, как в биатлоне. Стрелок и мишень крупным планом, чтобы было видно, куда пришла пуля. А сбоку изменяющийся плывущий список результатов других участников. Может там немного правила надо подрихтовать, но главное, улучшить телегеничность.
Для души катаюсь на горных лыжах и с каждым годом вижу, как улучшается инфографика и телегеничность картинки на Кубке Мира. А Формула-1? Раньше там вообще на экране нифига кроме времени прохождения круга не было. А сейчас столько инфы вываливается, что успевай только соображать.
ЗЫ. В скалолазании, которое тебя рассмешило, есть к примеру боулдеринг. Я залипаю намертво, так это интересно. Другое дело, что кому-то это в принципе не надо, он не понимает. Ну так и не надо, не может быть болельщика всех видов спорта. По определению.

+100 bouldering офігезно цікавий і заслужено його хочуть включити. вживу взагалі бомба
Змінено Vovius (10:13 19/12/2021)
[Re: Vovius] 22 декабря 2021 в 10:29
Vovius 19.12.2021 10:13 пишет:

+100 bouldering офігезно цікавий і заслужено його хочуть включити. вживу взагалі бомба

Якщо справді цікавий якийсь реальній кількості вболівальників (хоча я не впевнений що таких насправді багато), то чого б і не включити. Я ж не про це, а про те, що включаючи нові види спорту до програм олімпіад намагаються виключити з цієї ж програми не просто традиційні (ті ж бокс та підняття ваги були у програмі ще античних ігр і їх виключення виглядає як "святотацтво") а культові і набагато більш популярні за ці склелелазання види. При цьому ніхто не згадує про наявність в програмі олімпіад видів, які не дивиться майже ніхто - стрільби яскравий приклад.
Вася | приверженец **
[Re: harald67] 22 декабря 2021 в 17:38
harald67 22.12.2021 10:29 пишет:

Якщо справді цікавий якийсь реальній кількості вболівальників (хоча я не впевнений що таких насправді багато), то чого б і не включити. Я ж не про це, а про те, що включаючи нові види спорту до програм олімпіад намагаються виключити з цієї ж програми не просто традиційні (ті ж бокс та підняття ваги були у програмі ще античних ігр і їх виключення виглядає як "святотацтво") а культові і набагато більш популярні за ці склелелазання види. При цьому ніхто не згадує про наявність в програмі олімпіад видів, які не дивиться майже ніхто - стрільби яскравий приклад.

Справа в тому, що "стрільби", щодо яких у Вас так яскраво палає, теж доволі "традиційні" і знаходяться в програмі сучасних літніх ОІ з самого початку, тобто з 1896р.

Зрозумійте, "дивляться-не дивляться" - це важливо, але недостатньо, щоб прийняти рішення. Наприклад, зараз eSports дивляться по 400-450 мільйонів глядачів по всьому світу, і якщо базуватися лише на цьому критерії, то з ОІ треба виключити якесь умовне нікому не цікаве подне воло (які там, до речі, показники глядацької аудиторії? - думаю, досить невеликі) і включити замість нього "Доту 2". І будете ви сидіти і дивитись, як 15-річні підлітки шпилять у "Доту 2", тому що дуже популярне за глядацькими вподобаннями . І вітрильний спорт, від якого у Вас теж добряче підгорає, ніхто ніколи не троне, бо це спорт принців крові і сильних світу, і бабло там крутиться таке, що і не снилось багатьом іншим. Скоріше з ОІ викинуть плавання, ніж вітрильників
Autoua.netФорумСпорт

З Олімпіад хочуть прибрати бокс, штангу, п'ятиборство. (4/4)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, Alexandr, Hrust, moderator, dynamo.kiev.ua 

0 користувачів і 2 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 32383