autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Maniachello | Супер писатель! *
Re: Турция_РБ_2022
[Re: Vladya] 4 октября 2022 в 11:56
Vladya 04.10.2022 11:43 пишет:

як це не дають )) заради знижки тільки і купують у того або іншого продавця. По тій ціні що там вказана ніхто не купує.

Ошибаетесь - есть масса людей, которые "пришел-увидел-победил".

А так зайшов на misto.travel вибрав і купив )) доречи той же Royal Lagoons Aqua Park Resort там за 50т грн, у тебе в табличке 57т грн. ну от і твоя знижка 13%

ну ти ж не написал ціну з знижкою, ти просто за 3 секунди поставив дату, кількість туристов, тільки не зміг поставити вік дитини, вірніше поставив от фонаря.

Всё честно, одинаковые настройки, 57 тыс.
За 50 тыс. - вылет 05.11

ну ти ж не написал ціну з знижкою, ти просто за 3 секунди поставив дату, кількість туристов, тільки не зміг поставити вік дитини, вірніше поставив от фонаря.

Выше спрашивали "что-где-почём", скидкой не интересовались. Что Вы хотите доказать?

Я агрегаторами тоже пользовался раньше. Сейчас не пользуюсь

Змінено Maniachello (12:13 04/10/2022)
Vladya | мандрівник **
[Re: Maniachello] 4 октября 2022 в 14:19
Maniachello 04.10.2022 11:56 пишет:

Ошибаетесь - есть масса людей, которые "пришел-увидел-победил".

ну так в загалі, навіщо тоді думати про якісь знижки чи ще щось там, як що влаштовує такий сценарій.

Я нічого не хочу довести, просто ти все обгорнуть так що всі не дають знижки, а ти такий унікальний, а це не так. Всі агентства дають знижки, не знаю як за 13, може це якісь унікальні пропозиції як на прикладі, а от те що можна отримати 8-9 то особисто знаю )) А враховуючи що ти розмістив звичайний скрін з будь якого сайту, то в загалі в чому тоді сенс. А як що сісти і пошаманити по датах можна отримати мінімальну ціну. Ти ж на пропозицію від 5.11 знижку ще на 13% дати не зможеш.

В ответ на:

Я агрегаторами тоже пользовался раньше. Сейчас не пользуюсь

ну я їзджу самостійно , то мені не те що агрегатор мені і ТО/ТА не потрібно
Maniachello | Супер писатель! *
[Re: Vladya] 4 октября 2022 в 14:46
Vladya 04.10.2022 14:19 пишет:

Я нічого не хочу довести, просто ти все обгорнуть так що всі не дають знижки, а ти такий унікальний, а це не так. Всі агентства дають знижки, не знаю як за 13, може це якісь унікальні пропозиції як на прикладі, а от те що можна отримати 8-9 то особисто знаю ))

Я ж не против. Молодец

Я никому не даю никакую скидку.
Я могу предложить человеку инструмент, чтобы он сам на постоянной основе получал интересные предложения и сам себе скидку в карман ложил.

А враховуючи що ти розмістив звичайний скрін з будь якого сайту, то в загалі в чому тоді сенс. А як що сісти і пошаманити по датах можна отримати мінімальну ціну.

Конечно, можно... Но многие этого не знают.

Ти ж на пропозицію від 5.11 знижку ще на 13% дати не зможеш.

Уффф... Всё, сдаюсь

Vladya | мандрівник **
[Re: Maniachello] 4 октября 2022 в 16:46
я знаю. )))

Я писав за 13 %,

В ответ на:

Я могу предложить человеку инструмент, чтобы он сам на постоянной основе получал интересные предложения и сам себе скидку в карман ложил.

Ну по перше ти писав якось не так, щось про свій карман )) Що це пропозиція інструменту для будь кого я не бачив, пропустив мабуть )

так, сам собі знижку в карман отримати 8% знижку і 8% покласти в карман ?
Короче це по типу є якісь інструмент бути агентством, но не мати його юридично.
owner_kiev | Достоевский **
[Re: Vladya] 11 октября 2022 в 13:35
мдя, а раніше список готелів був значно яскравіше))) я не знавець у сортах гімна, але те, що він пропонує, за межами))
згоден з кожним словом, що нормальний турист вибірає гтель для себе і не завжди читає відгуки москалів. нас одного разу занесло в Тархан Бич - дупа цівілізації, поряд жодного готелю, но нам він так зайшов - бімба! так, алкоголь там лайно, а все інше нас влаштовувало, бо не за алкоголем туди їхали. пішки облазили поруч все, що можна. Їздили у Дідім з його музеєм развалинами - маса емоцій. В минулому взагалі готель у місті зняли з кислими мінами росіянцев, де алкоголь був не просто гуано - лайніще! нічого. на машине все узбеіжжя Анталії об'їздили, теж вважаю круть
ну а зараз тільки чекати, бити москалів, а потмі бити їх по всьому світу.
Vladya | мандрівник **
[Re: owner_kiev] 11 октября 2022 в 13:57
owner_kiev 11.10.2022 13:35 пишет:

мдя, а раніше список готелів був значно яскравіше))) я не знавець у сортах гімна, але те, що він пропонує, за межами))

ну так ))) , та він просто відкрив сайт, перше що видало нікому не потрібне розмістив, все. Я хоч вже не користуюсь агентствами, але там є люди яки тобі хочаб порадять, розкажуть то що ...

owner_kiev 11.10.2022 13:35 пишет:

згоден з кожним словом, що нормальний турист вибірає гтель для себе і не завжди читає відгуки москалів. нас одного разу занесло в Тархан Бич - дупа цівілізації, поряд жодного готелю, но нам він так зайшов - бімба! так, алкоголь там лайно, а все інше нас влаштовувало, бо не за алкоголем туди їхали. пішки облазили поруч все, що можна. Їздили у Дідім з його музеєм развалинами - маса емоцій. В минулому взагалі готель у місті зняли з кислими мінами росіянцев, де алкоголь був не просто гуано - лайніще! нічого. на машине все узбеіжжя Анталії об'їздили, теж вважаю круть
ну а зараз тільки чекати, бити москалів, а потмі бити їх по всьому світу.

так і є, у мене таке ж було, купа негатива про готель, агент не радить, можна сказати відмовляє, я розібрався і все ж таки купив. Провели час просто неймовірно. А уся лажа була, що багато хто купував не розбираючись і платили за корпус який за декілька км від основного ))) в який возили на автобусі, от с цього і скандали. А рашка, у відгуках як правило не задоволена жрачкою і бухлом, а ну і по типу що до них не відносяться як до нормальних людей, а як до лайна, яким вони і є . А ще, вони люблять писати як вони сідають в який лайновий літак ))
Читати відгуки , треба вміти ну і звісно фото.
egorka | продавець прохолоди **
[Re: Maniachello] 19 октября 2022 в 13:04
Maniachello 01.10.2022 21:58 пишет:

kis_kis 01.10.2022 19:21 пишет:

Я б за такую цену поехала. Сегодня попросила цены на Турцию на октябрь (1+ребёнок) самое дешёвое от 78т за all. Египет вообще поразил - год тому 3+1 2600уе эта же гостиница в эти же даты за 1 и ребёнок- 2400. Теперь думаю куда свозить ребёнка в тепло. Какие есть варианты на октябрь, чтобы на кухне не стоять и русня была минимальная (чтобы вообще не было)

Пишите в ЛС, посмотрим

С вылетом из Кишинеу сейчас такой расклад

Египет

Турция

Попросили узнать.
нужно бюджетно ( 5ка, или хорошая 4ка ) в Египет (Шарм) на 2 взрослых человек, 10-12 ночей. С 14 ноября приблизительно.
Выезд за границу разрешен.
Желательно через Польшу поездом, чтобы не трястись по автобусам с чемоданом..
В ЛС тоже написал. Если можно то скинте пожалуйста Ваш Вайбер я передам
Vladya | мандрівник **
[Re: egorka] 19 октября 2022 в 15:16
egorka 19.10.2022 13:04 пишет:

kis_kis 01.10.2022 19:21 пишет:

Я б за такую цену поехала. Сегодня попросила цены на Турцию на октябрь (1+ребёнок) самое дешёвое от 78т за all. Египет вообще поразил - год тому 3+1 2600уе эта же гостиница в эти же даты за 1 и ребёнок- 2400. Теперь думаю куда свозить ребёнка в тепло. Какие есть варианты на октябрь, чтобы на кухне не стоять и русня была минимальная (чтобы вообще не было)

Пишите в ЛС, посмотрим

Египет

Турция

Попросили узнать.
нужно бюджетно ( 5ка, или хорошая 4ка ) в Египет (Шарм) на 2 взрослых человек, 10-12 ночей. С 14 ноября приблизительно.

Ігор зайди на будь який сайт вибери готель і спроси яка у нього знижка. Він не рекомендує і не шукає, він просто постить перше будь що випало в запрос і застосовує знижку. Ти що по всьому що було написано це не побачив ? ))
[Re: Vladya] 19 октября 2022 в 16:43
Vladya 19.10.2022 15:16 пишет:

egorka 19.10.2022 13:04 пишет:

В ответ на:

...

Пишите в ЛС, посмотрим

Египет

Турция

Попросили узнать.

Ігор зайди на будь який сайт вибери готель і спроси яка у нього знижка. Він не рекомендує і не шукає, він просто постить перше будь що випало в запрос і застосовує знижку. Ти що по всьому що було написано це не побачив ? ))

Дякую. Та я сильно і не дивився. То не мені то знайомий питав чи е хто що порекомендуе по отелях і знижках
Абрвалг | IesuiT **
[Re: egorka] 9 апреля 2023 в 10:43
панове, а что случилось с ценами на Турцию?
Не я понимаю, что "доллар уже не тот", но раньше можно было , за такие деньги как сейчас Турция, полететь в Мексику...:(
nickka | продавець овочів **
[Re: Абрвалг] 9 апреля 2023 в 15:34
Як ти вважаєш на кому зараз Турція робить план?
Абрвалг | IesuiT **
[Re: nickka] 9 апреля 2023 в 19:54
ок, Турция на московитах ( но опять же у них есть отели "без русских" и там их таки нет ( нет с русскими паспортами)), но подорожали, значительно, все направления...:(
[Re: Абрвалг] 10 апреля 2023 в 13:56
Абрвалг 09.04.2023 10:43 пишет:

панове, а что случилось с ценами на Турцию?
Не я понимаю, что "доллар уже не тот", но раньше можно было , за такие деньги как сейчас Турция, полететь в Мексику...:(

так раніше і там. А зараз доїдь туди, там пересядь туди, а потім вже і до Туреччини
Pash_OK | важничающий писатель ***
[Re: Pash_OK] 29 апреля 2023 в 14:12
Таке питання. Як в Туреччині десь поселитись в готелі Анталії, наприклад, чи ще десь недорого. Якщо буде 2-3 вільних дні. Знайома збиралась у відрядження.
А я завжди пакетним туром літав.
Манита71 | СуперСтар *
[Re: Pash_OK] 29 апреля 2023 в 17:59
Pash_OK 29.04.2023 14:12 пишет:

Таке питання. Як в Туреччині десь поселитись в готелі Анталії, наприклад, чи ще десь недорого. Якщо буде 2-3 вільних дні. Знайома збиралась у відрядження.
А я завжди пакетним туром літав.

Booking.com в допомогу на любий гаманець.
[Re: Манита71] 3 мая 2023 в 09:35
Букінг, то зрозуміло, а типу приїхати і вже по місцю поселитись десь, так не канає?
Манита71 | СуперСтар *
[Re: Pash_OK] 3 мая 2023 в 10:40
Pash_OK 03.05.2023 09:35 пишет:

Букінг, то зрозуміло, а типу приїхати і вже по місцю поселитись десь, так не канає?

Та чого не канає, канає. Але як ти собі це уявляєш, людина приїхала на 2-3 дні і буде бігати по готелям питати ціни? В багатьох готелях Туреччини ціни не відрізняються від цін на букінгу. Я так бронював в 2013 році в Окуджаларі. Знайшов на Бугінгу готель і ціна була один в один, як і на сайті готелю. Але все рівно списувався напряму з готелем, бо ціна номера на букінгу була аналогічна готельній лише для опції "вартість не повертається", що мене не влаштовувало. А готелю вистачило передплати всього 15 % від суми бронювання банківським переказом. Тому я б не заморочувався. 2-3 дні це не та кількість, на якій можна суттєво зекономити. А на букінгу і відгуки можна почитати, і фотки подивитись, і розташування вибрати.
[Re: Манита71] 3 мая 2023 в 22:00
Дякую. Згоден
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND 

0 користувачів і 3 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 56822