При останній зміні гуми шиномонтажники помітили, що є вм'ятини на двох дисках. Так, влітку спіймав велику яму, але після цього машина вела себе нормально, тому думав, що обійшлось. Вирівняли кувалдой, ще й сказали (коли я здивувався "методу"), що так нібито набагато краще, аніж з спецальним пристосуванням, адже нібито це місце не буде тріщати. Ну, я в цьому ні бум-бум, повірив.
Після цього треба було скататись в Бориспіль, виїхав на трасу - і при швидкості 120+ км/год почалась вібрація керма, доволі таки значна. При зниженні швидкості вібрація пропадала.
Приїхав я знову на цей шиномонтаж, хлопці перевірили, сказали, що все в нормі, для виду переставили грузики. Після цього ще раз скатався по Бориспільській - вібрація також з'являлась, хоч і менше.
Ну, думаю, надурили мене хлопці, нахалтурили, треба їхати в спеціалізовану майстерню та виправляти диски.
Аж ось позавчора скатався по Богатирській + по новій ділянці окружної + по старій ділянці окружної аж до поворота на Пущу - і диво якесь, немає вібрації на швидкості 120+! Ну, може, дуже-дуже слабко і то не весь час, а якимось уривками (хоча, може, то я вже себе накручую і перебільшую)
От я і думаю, що це було? Може, у всіх так на Бориспільсьскій? Чи нова окружна так зроблена, що попадає своїми ямами на виступи моїх колес і тому нічого не відчуваю? Але по Богатирській чому так? Нічого не розумію....
Що порадите робити? Чи забити?