Вог/Окко, ще ніколи не було проблем щоб траванулися, давали в тому числі і 5-річній дитині (без соусів). На смак як на мене одинакові що на Вог, що на Окко.
Максимум, что покупаю на заправке, это воду. Кроме самого топлива. Если честно, сам никогда не пробовал хот-дог. Я к тому, что в один момент, ребенок изъявил желание попробовать хот-дог именно на заправке . Вот и решил задать вопрос, так как понимаю, что в одной и той же сети, на разных АЗС может быть разное качество и ассортимент, для этого и указал маршрут.
І товстенької сосиски як на ОККО , у других мережах не зустрічав
Якось мені не сподобалася тенденція. Я кожного літа в Миколаїв пару разів їжджу і часто на ОККО брали хотдоги, у т.ч. для малого. Так от крайній рік якось смак істотного погіршився. Чи це їх провина, чи постачальника - хз, але малий вже відмовляється це їсти, а пару років тому уминав на ура. Хоча загалом сосиски/ковбаски йому подобаються (хоча отримує він їх вкрай рідко).
Скоштували хот-дог на ОККО після Рівно (в сторону Києва). Висновки сина, іноді, піде. Здивувало, що близько 18ї години, на АЗС ми були одні. Для окко, це диво. Дякую всім за поради. Вдалого 2022 року!