zumnuj 22.12.2021 20:03 пишет: Якщо так шоб було максимум хорошого покриття то: Хмельницький - Тернопіль - Бучач -Івано-Франківськ - Коломия - Вкрховина
А почему не ехать после Тернополя сразу на Коломию?
Та можна. Але востаннє коли їхав там, то ще були неважні участки від мосту і до Городенка, якщо не помиляюся. Ближче до Коломиї все ок. Там економії десь 30-40 км, порівняно з маршрутом через Бучач.
Рекомендую вирішувати через тиждень за актуальним станом погоди. Я б їхав по середньому. АЛЕ з власного досвіду. Вся дорога через Бар від М-21 до Н-03 взимку чистіться так-собі, часто там повний бобслей. А профіль траси майже гірський. Те саме буде через Новодністровськ. І така ж ситуація через Гусятин. ТОбто правильно пишуть - розглянути маршрут через Тернопіль-Чортків-Коломия або Тернопіль-Бучач-Тисмениця-Коломия
Ездил в октябре Тернополь-Чертков-Коломыя-Косов-Верховина все отлично кроме Теребовли (но там 1 км потерпеть по городу), и от поворота с М19 до Днестра, и то там просто латки, без ям - километров 10. От Днестра др Коломыи новый асфальт.
Самый быстрый и комфортный маршрут - это Винница - Хмельницкий - Черновцы - Верховина. Почти нигде нет никаких глобальных проблем. Где-то будут латки, пару ям может быть, но до Черновцов, не считая еще продолжающегося реверса в хмельницкой области - все почти четко.
А какой посоветуете? Возможно, мне пригодится, с Черновцов до Виженки, а оттуда в Верховину/Ворохту
З Виженки через Коcів потрібно їхати, є інший маршрут через Устерікі, але від моста в Мариничах до Устеріків дорога не асфальтована. Трафік там є і багато хто їздить, але як там в зимку я не знаю. По кілометражу одне й те ж саме.
З Виженки через Коcів потрібно їхати, є інший маршрут через Устерікі, але від моста в Мариничах до Устеріків дорога не асфальтована. Трафік там є і багато хто їздить, але як там в зимку я не знаю. По кілометражу одне й те ж саме.
До Виженки (по факту - до Вижниці) теж 4 варіанти є) Але в Дубівцях наче перекритий міст, тому Вашківці відпадають. Мені подобається через Сторожинець-Берегомет. Але транзитом проїжджати Чернівці - задоволення таке собі. З Вижниці на Верховину треба дивитись по погоді - якщо є мороз і сніг, то можна і низом, через Устеріки. А взагалі - обидві дороги дуже красиві.