Тут или шашечки или ехать, часы вытеснили браслеты функциональностью. Потому или брать браслет гармин на олх без измерения о2 в крови но зато точный и с возможностью подключения внешних датчиков. Или брать мибенд, или другого китайцо-корейца и понмать что будет врать иногда.
Дуже спорне твердження. Скільки коштують годинники, а скільки браслети? І та функціональність мало кому потрібна (кому потрібна той купує годинника). ТС от буквально трьома функціями цікавиться. Щодо точності - а власне за рахунок яких таких суперприбамбасів китайсько/корейські смарт годинники будуть вимірювати пульс точніше за браслети? Там же один і той самий принцип вимірювання.
я вверху привел часы за 1300, дорого? к гармину можно подключить нагрудный датчик и будет идеальный пульс.
Більш менш нормальний годинник коштує 5-7 тисяч як мінімум. Нагрудний датчик - дуже цікаво. А що іще такого ж потрібного можна підключити? Китайці наштампували таких девайсів купу. От тільки камрад же питав про пристрій для дружини, яка займається фітнесом, а не для хворого на кардіологічне захворювання.
Дуже спорне твердження. Скільки коштують годинники, а скільки браслети? І та функціональність мало кому потрібна (кому потрібна той купує годинника). ТС от буквально трьома функціями цікавиться. Щодо точності - а власне за рахунок яких таких суперприбамбасів китайсько/корейські смарт годинники будуть вимірювати пульс точніше за браслети? Там же один і той самий принцип вимірювання.
я вверху привел часы за 1300, дорого? к гармину можно подключить нагрудный датчик и будет идеальный пульс.
Більш менш нормальний годинник коштує 5-7 тисяч як мінімум. Нагрудний датчик - дуже цікаво. А що іще такого ж потрібного можна підключити? Китайці наштампували таких девайсів купу. От тільки камрад же питав про пристрій для дружини, яка займається фітнесом, а не для хворого на кардіологічне захворювання.
У меня Хуавей ГТ как раз. Ну, в тумбочке. Вместе с остальными, да. Это при том, что я и в зал хожу, и мои контракты требуют мгновенной реакции. К чести сказать, пульс они меряют точнее орбитрека и без глюков, да.
Не зашли часы как фунционал? Или не зашли часы как груз на руке? Я одно время перестал носить, мешали. Потом снова одел.
Да они больше мешают, чем помогают. От спортивной статистики толку только если лишь начал в спорт. А если умеешь, то только в социалочки постить. Сообщения, конечно, удобно, особенно за рулём. И держат ГТ 2 недели... Но самый главный недостаток - цепляешься за ноутбук/стол ремешком. А работа за компом. Вот и стали часы больше мешать, чем помогать. Раньше бегал по клиентам, смысла было больше. С развитием удаленки - смысла 0.
При усій моїй неповазі до ксяомі та інших китайських псевдобрендів (лише ОРРО поважаю за їх лінійку топових медіаплеєрів, які, нажаль, зняті з виробництва) не треба на усі мібенди так казати. У дружини 3-й відпрацював 3 роки без жодного глюка і чесно помер відразу, без якихось поступових проблем.
При усій моїй неповазі до ксяомі та інших китайських псевдобрендів (лише ОРРО поважаю за їх лінійку топових медіаплеєрів, які, нажаль, зняті з виробництва) не треба на усі мібенди так казати. У дружини 3-й відпрацював 3 роки без жодного глюка і чесно помер відразу, без якихось поступових проблем.
Ну я поюзав хлаомівський девайс та хуавей. По кількості функцій - у хлаомі було трохи більше. По зручності роботи та стабільності - хлаомі зливає
Ну я поюзав хлаомівський девайс та хуавей. По кількості функцій - у хлаомі було трохи більше. По зручності роботи та стабільності - хлаомі зливає
Я купував дружині для використання аж однієї функції - повідомлення про дзвінки, месенджери, пошту. На пульс і крокомір вона пару місяців подивилися і забула про ці функції. І от за три роки жодного глюка на цьому 3- му мібенді вона не бачила. До речі цікаву ідею підкинув - а чи можна знайти браслет щоб підчепити до відеодомофона. До мого чіпляються телефони і коли хтось набирає мою квартиру на вхідних дверях в під'їзд то телефони дзвонять і можна поговорити і відчинити двері. дві останні функції мені не потрібні, а от щоб браслет сповіщав вібрацією, що хтось дзвонить - таке може і згодилося б дружині.
По истечении года (почти). Подарил себе на ДР хуавей ГТ2 про. Долго вібирал, аж устал. Между ГТ2, ГТ2 про и амазфит тирекс. В итоге ГТ2 про - потому что можно на звонки отвечать. О подарке не жалею, часі ношу, уведомдения о сообщениях - удобно (телефон не искать смотреть что там пикнуло). И всякие шаги/сон как бонус - если находил/наспал сколько предложено - приятно становится.