На звернення жодної реакції. По закону у них є час в 30 днів.
з 14го року змінили контроль за виконанням цього закону. І відповідальність за його порушення "розмазали". А у нас принцип простий. Немає відповідальності - немає закону.
Як не дивно, але відповідть на звернення я отримав. Рівно на 30й день від дати звернення Ніхто в деталі не вдавався взагалі. Просто посилання на кодекс адміністративного судочинства з резюме:
В ответ на: Отже, постанова інспектора з паркування про накладення адміністративного стягнення оскаржується виключно у суді та скасовується рішенням суду у разі визнання постанови неправомірною.
А там відповідно мені ще й окремо треба оскаржувати і евакуацію. Система налогоджена бездоганно - і багато підуть до суду? Це треба мати забагато часу та натхнення для таких випадків.
А як на карті Київ Цифрового побачити,що парковка не для всіх, а "передплачені місце для паркування"? І якщо зараз паркування безкоштовне,то наскільки логічно мати оці передплачені місця?
Відкрив Київ цифровий, думав по паркуванню хоч щось змінилось, типу межи зон або тарифи - ніфіга. ХЗ що вони поміняли або як саме обґрунтували АМКУ тарифи, бо саме до цього і домахалися до них
Рада схвалила законопроект про заборону евакуації авто інспекторами з паркування. Метою є тимчасове, на період дії правового режиму воєнного стану, позбавлення виконавчих комітетів (виконавчих органів) сільських, селищних, міських рад, в особі інспекторів з паркування, права здійснення тимчасового затримання транспортних засобів та надання відповідних повноважень працівникам уповноважених підрозділів Національної поліції.
но у полицаев то нет столько машин?? или они, полицаи, заключат договор с эвакуаторщиками?:))
Не знаю. Я из тех, кто не получал ни разу штраф за превышение, не был ни разу эвакуирован и ни разу не платил за парковку. Я не знаю этому боль
не користуєтесь парковками?
Зазвичай знаходив місця, де дозволено парковка без сплати і порушень, а на вихідних воно й так все безкоштовне. Ну і мені не соромно прогулятись, якщо уж місто знайшов далеченько. ПС. Насправді, я в робочі дні не дуже часто вибираюсь в центр. Якщо уж ну дуже треба, то користувався громадським транспортом декілька раз.
Smap 23.05.2024 14:10 пишет: Рада схвалила законопроект про заборону евакуації авто інспекторами з паркування. Метою є тимчасове, на період дії правового режиму воєнного стану, позбавлення виконавчих комітетів (виконавчих органів) сільських, селищних, міських рад, в особі інспекторів з паркування, права здійснення тимчасового затримання транспортних засобів та надання відповідних повноважень працівникам уповноважених підрозділів Національної поліції.
тачки на штрафплощадке не инспекторы спалили случайно, хто знае? интиресно ещо хто за них заплатит
Smap 23.05.2024 14:10 пишет: Рада схвалила законопроект про заборону евакуації авто інспекторами з паркування. Метою є тимчасове, на період дії правового режиму воєнного стану, позбавлення виконавчих комітетів (виконавчих органів) сільських, селищних, міських рад, в особі інспекторів з паркування, права здійснення тимчасового затримання транспортних засобів та надання відповідних повноважень працівникам уповноважених підрозділів Національної поліції.
Цікаво, з якої дати, бо сьогодні грузили зранку на евакуатори повним ходом.
Цікаво, з якої дати, бо сьогодні грузили зранку на евакуатори повним ходом.
ще ні з якої дати бо правильна інфа така
В ответ на: Верховна Рада схвалила за основу законопроект