Там поруч також зламаний один з боллардів, так само як і з Десятиного провулку. Мені більше цікаво не що і як трапилося, як скільки часу воно в такому стані буде. Подібній вандалізм треба негайно виправляти.
BTW, Кличко в цьому році здивував вже о 3-й ночі. Коли приїхало кілька комунальних самоскидів та прибрали залишки ялинкових базарів (говорив з колегами наче так по всьому місту).
P.S. Я думаю конкретно люк не на провулку, а на Пейзажній алеї. Принаймні Goolge Maps зі мною згоден.
Ivrad 04.01.2022 11:38 пишет: Люк один з цієї групи
Значить люків як і боллардів теж два зламали. На люках позавчора стояли пластмасові бар'єри з написом "Онур" (такий як на фото валяється). На Десятинному я не приглядався, думав, що він там цілий.
Daugava 04.01.2022 11:30 пишет: вже о 3-й ночі. Коли приїхало кілька комунальних самоскидів та прибрали залишки ялинкових базарів (говорив з колегами наче так по всьому місту).
Уж не знаю, где коллеги такое видели - на Оболони и Дарнице собирали разбросанные йолки среди бела дня, никак не ночью
Уж не знаю, где коллеги такое видели - на Оболони и Дарнице собирали разбросанные йолки среди бела дня, никак не ночью
ПОХ (біля ТРЦ "Піраміда"). У мене ("Піраміда") щорічний ялинковий базар вздовж вулиці, до цього року його залишки лежали зазвичай не менше тижня. В цьому році попит явно був менший за пропозицію, тому вулиця практично була сосною завалена (можливо тому з нас почали).
З колегами говорив з різних районів, факт нічного прибирання вони прямо не підтверджують, бо з вікон не мають ялинкових ярмарків, але коли 1-го випхалися на вулицю, залишків продажу хвойних вже не було.