Скаут 06.03.2024 14:56 пишет: мене завжди дивувало з психологічної точки зору, що в голові людини, яка так паркується, яке в неї сприйняття навколшньої реальності. але тепер додалось ще одне питання - як реагувати на такого паркованця, якщо він виявиться військовим?...
а якщо він виявиться не військовим, а довбойобом, як ти, наприклад? причому, судячи з тенденцій, це набагато більша ймовірність
я так не паркуюсь, тому із таким припущеннями можна піти на х у й
Slavik-d 13.05.2024 09:39 пишет: Раз тема ожила, то ось ще одна мадам. Простіше підперти ніж запаркуватись на порожнє місце. Десь годину її не було
таких хватает. у меня под домом церковь, так как праздник какой, то шанс, что особо стремящиеся приблизиться к богу заставят очень не малый ( понятно, что зависит от места парковки). И хорошо если телефон оставят, а пару раз было такое, что поставили и ушли...пришлось ехать на другой машине, не на той, что планировалось .
А у нас что, корчи уже эвакуаторами игнорируются? Хотя ехал там же в среду, на их месте вполне современные тачки стояли, правда с водятлами были, и свалили сразу же как заметили что я за телефоном потянулся.
Так АІ. Я оце що не помічаю якось , то понаєх в 9 із 10 випадків. Дружина часто дивується, звідки я знаю хто за кермом і які номера. Саме феєричне було в тому році, їдемо на дачу, бачу що попереду дтп в Нових Петрівцях, починаю прикидувати які номери, кажу: "КА і АІ , два сапога пара". Підєзжаємо ближче, і бінго.