Які там 2-3 роки? У мене відео Домофон пише по датчику руху і по натисканню дзвінка з 3-х точок. Картки на 128 гіг вистачає до заповнення і початку перезапису поверх старого контенту десь на 1 місяць.
Aleks777. 14.01.2022 13:01 пишет: И сегодня 14 января 2022
Яка ємність диску? Скільки камер? Який формат запису?
1,5Тв 4 камеры: 3шт. 1Мп и 1шт. 2Мп. H.264
p.s. вероятно в настройках вашего домофона у вас формат mpeg
Два скрина. Расчет необходимой ёмкости при постоянной записи для примера в формате mpeg и h.264 ( в моей системе)
Якщо 128 гіг вистачає на місяць то 1.5 ТБ на 10 місяців. Не бачу принципової розбіжності. У мого Домофон а формат vob і його не можна змінити. Лише розподільну здатність можна обирати 1080 або 720.
В смысле по физическому ресурсу диска или до исчерпания свободного места?
Наверное, по диску, хотя непонятно почему так мало.
По свободному месту вряд ли. Кому нужна запись 3-летней давности?
Які там 2-3 роки? У мене відео Домофон пише по датчику руху і по натисканню дзвінка з 3-х точок. Картки на 128 гіг вистачає до заповнення і початку перезапису поверх старого контенту десь на 1 місяць. Отже диска вистачить десь на півроку чи трохи менше. До речі такий відео дзвоник/відео Домофон також варіант, але не бюджетний.
Наверное, по диску, хотя непонятно почему так мало.
По свободному месту вряд ли. Кому нужна запись 3-летней давности?
Які там 2-3 роки? У мене відео Домофон пише по датчику руху і по натисканню дзвінка з 3-х точок. Картки на 128 гіг вистачає до заповнення і початку перезапису поверх старого контенту десь на 1 місяць. Отже диска вистачить десь на півроку чи трохи менше. До речі такий відео дзвоник/відео Домофон також варіант, але не бюджетний.
А насколько "не бюджетный"?
Власне домфон + 2 антивандальні панелі кнопка/камера + ще дві просто камери + плата узгодження з домофонною панеллю на вхідних дверях під'їзду плюс картка на 128 десь разом 16. Робота - не пам'ятаю.