Allodin 26.01.2022 00:18 пишет: Запропоную Elica. Досить тихі. А от франке у батьків я не зрозумів - гуде жре...і ніц не тягне. PS Шум ну дуже залежить від каналу і чим під'єднаний пристрій. Сподіваюсь, що не алюм.гофра зі зниженням перерізу після виходу з витяжки
У Пирамиды есть модели с неплохим мотором - Аэроджет или как-то так. Остальные - обычные. Шум вытяжки значительно больше зависит от поворотов и сечения канала,чем от мотора. Фильтра у всех фактически одинаковые - металл сетка в 3 или 5 слоев. Чем толще фильтр, тем мощнее и громче вытяжка. Если смотреть на Франке,то лучше смотреть на чистых итальянцев,типа Элики. Франке, емнип,не делает вытяжки.
Вредный Хряк 25.01.2022 21:06 пишет: я бы не проектировал встроенный холодильник именно по причине того, что их мало, оне стоят по-конски и имеют меньшую глубину\вместительность. но если бы эта ошибка уже была сделана, то сейчас смотрел бы в сторону корейца какого-то.
У меня дизайн)) Мне не нравятся отдельно стоящие, хз как его втулить, если соблюдать зазоры, щели эти, выступает из общей линии... И я не люблю хранить готовую еду, так что однозначно встройка.
Все, спасибо, я поняла, что с холодильником не так, хотлайн писал, что там обе камеры ноу фрост:)
Духовка тогда будет горенье скорее всего, спасибо)
есть смысл сэкономить и взять пирамиду? или, наоборот, лучше доплатить в данном случае?
У мене така сама, тільки на 72 см. 737 здається модель. Зараз би таку не брав. І я в цій гілці написав чому. Питань до роботи і витягування немає. До неї ще можна і пульт дистанційного керування докупити. Але це вбудована витяжка глибиною десь 28 см без телескопічної висувної частини. Виходить що під нею розташована варочна поверхня глибиною десь 40 см. Тобто третина варочної поверхні просто неба розташована. У підсумку фасад кухні, за яким схована дана витяжка заляпується жиром від страв, що готуються на плиті. Я б пошукав щось подібне, але із телескопом висувним. Той телескоп нічого не дає з точки зору ефективності висмоктування, але захищає певною мірою фасад від потрапляння крапель жиру з варочної поверхні. Ну і цієї витяжки франке 537 ще ота панель сталева, яка навіщось причіплена знизу перед фільтрами і відкидається за потреби, також жиром забризкується і мити її не так щоб дуже просто.
есть смысл сэкономить и взять пирамиду? или, наоборот, лучше доплатить в данном случае?
У мене така сама, тільки на 72 см. 737 здається модель. Зараз би таку не брав. І я в цій гілці написав чому. Питань до роботи і витягування немає. До неї ще можна і пульт дистанційного керування докупити. Але це вбудована витяжка глибиною десь 28 см без телескопічної висувної частини. Виходить що під нею розташована варочна поверхня глибиною десь 40 см. Тобто третина варочної поверхні просто неба розташована. У підсумку фасад кухні, за яким схована дана витяжка заляпується жиром від страв, що готуються на плиті. Я б пошукав щось подібне, але із телескопом висувним. Той телескоп нічого не дає з точки зору ефективності висмоктування, але захищає певною мірою фасад від потрапляння крапель жиру з варочної поверхні. Ну і цієї витяжки франке 537 ще ота панель сталева, яка навіщось причіплена знизу перед фільтрами і відкидається за потреби, також жиром забризкується і мити її не так щоб дуже просто.
фасад, то таке... мене більше цікавить якість роботи. бо спочатку вони всі тихі та гарні... а через рік гудуть як голодні джмілі.
фасад, то таке... мене більше цікавить якість роботи. бо спочатку вони всі тихі та гарні... а через рік гудуть як голодні джмілі.
На мій звісно суб'єктивний погляд, який звук був на початку експлуатації, такий самий і на 5-й рік експлуатації. Це ж все таки не "піраміда". Відмивати жир - незручно. Пульт ДК не докупав - не вбачаю сенсу. Тягне як не тягнула жодна побутова витяжка з тих, з якими зустрічався. Лампи не перегорали і світять непогано. Вмикати/вимикати не дуже зручно, бо клавиші треба шукати інтуітивно (навпомацьки).
На мій звісно суб'єктивний погляд, який звук був на початку експлуатації, такий самий і на 5-й рік експлуатації. Це ж все таки не "піраміда". Відмивати жир - незручно. Пульт ДК не докупав - не вбачаю сенсу. Тягне як не тягнула жодна побутова витяжка з тих, з якими зустрічався. Лампи не перегорали і світять непогано. Вмикати/вимикати не дуже зручно, бо клавиші треба шукати інтуітивно (навпомацьки).
Років 20 тому купував для друзів з іншого міста якусь Фабер в алюмінієвому крпусі. Тоді ще не було інет магазинів і доставок, а їм треба було саме алюміній. У фабера був фірмовий салон на Пушкінський біля пл.Толстого. Коштувала дурних грошей на той час - десь 450 євро, витягувала не дуже. Фірма тоді більше по дизайну виступала, аніж по ефективності. Працює досі. Звук принципово не змінився. В тому салоні було багато дуже дорогих витяжок і не було дешевих. А от зараз у них є моделі ціною як Піраміда що викликає певні сумніви. А є і дорогі моделі.