autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Yura_EX | новичок
Hyundai Finance - відгуки
17 января 2022 в 01:30
Хто користувався? Які у вас враження? все ок? у пільговий період нульова ставка не зростала? Якраз в роздумах про купівлю авто і так виглядає, що розстрочка на три роки, а переплата тільки у дорожчому КАСКО і все...
Але щось страшнувато, чи не протрактурують якісь події як форс-мажор і відразу ставка до небес підскочить...
krrot2002 | старожил *
Re: Hyundai Finance - відгуки
[Re: Yura_EX] 18 января 2022 в 08:39
Yura_EX 17.01.2022 01:30 пишет:

Хто користувався? Які у вас враження? все ок? у пільговий період нульова ставка не зростала? Якраз в роздумах про купівлю авто і так виглядає, що розстрочка на три роки, а переплата тільки у дорожчому КАСКО і все...
Але щось страшнувато, чи не протрактурують якісь події як форс-мажор і відразу ставка до небес підскочить...

У 2019 році, коли я брав свого Тусана, ці умови були одними з найкращих на ринку.
Якщо не брати до уваги досить завищену комісію КАСКО (саме так вони стягують комісію) то умови цілком норм. І ставка не нульова, а щось біля 0,01% (я за два роки заплатив 42 грн % ), також присутня разова комісія за перерахування кредитних коштів (в мене це було 750 грн).
Умови були залізобетонні протягом 2-х років (я користувався цією послугою саме стільки), головне - своєчасно здійснювати оплату.
Додаткова інформація
Модератор:

Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

0 користувачів і 9 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 9059