Кто - то знает, есть ли возможность оформить зеленую карту на относительно небольшой срок (например, месяц) , но иметь «окно» использования в 6-9 месяцев?
нельзя, минимально 15 дней, потом 1мес, 2, 3, 4, 5 итд в полисе указаны четкие даты "с по". В этом промежутке можно ездить туда и обратно сколько угодно
Slava_Forman 06.02.2022 16:17 пишет: Кто - то знает, есть ли возможность оформить зеленую карту на относительно небольшой срок (например, месяц) , но иметь «окно» использования в 6-9 месяцев?
"вікно" нажаль в зеленій карті не робиться
Можна оформити зелену карту через сайт автоуа - https://insurance.autoua.net/ua/greencard/ Попередньо вказавши термін дії полісу, тип ТЗ і напрямок, оплатити онлайн і отримати поліс на емейл
Розумію, що пост потруть, але може хтось втигне прочитати і скористатись. Закінчилась зелена карта. В Україні на моє авто від 6 до 8 з коійками тисяч грн річна. В PZU те саме 2600 грн. Називається OC graniczne. Є україномовна гаряча лінія.
Gonchik74 26.02.2023 10:47 пишет: Розумію, що пост потруть, але може хтось втигне прочитати і скористатись. Закінчилась зелена карта. В Україні на моє авто від 6 до 8 з коійками тисяч грн річна. В PZU те саме 2600 грн. Називається OC graniczne. Є україномовна гаряча лінія.
Покриття ЄС чи Польща та невеликий список країн поза ЄС?
Gonchik74 26.02.2023 10:47 пишет: Розумію, що пост потруть, але може хтось втигне прочитати і скористатись. Закінчилась зелена карта. В Україні на моє авто від 6 до 8 з коійками тисяч грн річна. В PZU те саме 2600 грн. Називається OC graniczne. Є україномовна гаряча лінія.
Gonchik74 26.02.2023 10:47 пишет: Розумію, що пост потруть...
Чому потруть?
rulez 26.02.2023 17:04 пишет:
скоріше друге, Польща + декілька країн, у і якщо заїхати в Україну і потім знову їхати за кордон, то потім довго треба буде відбиватись від наших прикордонників які будуть казати що потрібно оформити українську зеленку карту бо вони не знають що то за документ у вас на руках