Я взагалі як почитав ці теми, думав що моя поїздка у Карпати (виключно по М-06, не в Буковель) буде справжнім випробуванням для мене і підвіски авто. Що місцями просто дороги немає.
Реальність - коли їхав туди, об'їхав три ями Назад може штук п'ять. Звичайно, в основному їхав у лівій полосі (~130 км/год), було кілька спішунів в обидві сторони, але нічого фатального.
Звичайно, що хотілось би щоб все було чікі-пікі, і ями не з'являлись, і латки не вибивало, і ремонтували нормально. Але лякати людей, що там дороги немає і проїхати неможливо - ну камон. Хто їздив через Смілу, того нинішній стан М-06 не лякає
Для водителя, который сел за руль раньше, чем вчера, дорога не представляет никакой опасности, я бы назвал ее близкой к идеальной по украинским меркам. Даже в правом ряду попасть в яму можно, только держа руль строго по линейке и двигаясь в колее. Ехали в Житомир и назад из Киева, и в левом, и в правом - ни одного попадания в яму.
DimaA6_ABC 19.02.2022 09:53 пишет: Для водителя, который сел за руль раньше, чем вчера, дорога не представляет никакой опасности, я бы назвал ее близкой к идеальной по украинским меркам. Даже в правом ряду попасть в яму можно, только держа руль строго по линейке и двигаясь в колее. Ехали в Житомир и назад из Киева, и в левом, и в правом - ни одного попадания в яму.
Погоджусь, але ділянка в Карпатах і по Закарпаттю - це мрак. Хтось ще їздив дорогою біля кордону (Самбір-Турка-Ужок)? Тут один камрад написав, що гарна дорога, але як насправді?
проехал Киев-Львов в понедельник, а сегодня обратно. Дорогу местами подлатали но увы похбно без катка, кое где повырезали прямоугольные ямы и так и бросили, многие ямы остались не тронутыми. Сегодня в направлении из Киева по житомирке аншлаг и сильная жесть. Я ехал в обратном направлении. До Палладина проспект победы вообще стоял, водители глушили двигатели и выходили курить. До Стоянки ехало еле двигаясь в 3 ряда, далее до Макарова помимо тянучки пачками десятки идиотов объезжали по встречке за отбойником в левой влоб встречному потоку и по встречной обочине. Особенно удивляют подобные нарушители даже без габаритов в сумерки. Возле развязки где на Макаров стояло несколько патрулей и усмиряло встречных наглецов вклинивая в основной поток. Там и далее было несколько битых после лобовых дтп авто на обочине. далее по трассе всё более-менее едет, не считая участок где ремонт дороги с выездом на встречку, там фура цепанула отбойник и тянучка в обоих напралениях. временами по встречке тулили вояки и кортежи с мигалками.
когда я проезжал (вчера около 17 в Киевскую область) большинство заправок (по направлению в Киев) работало. При выезде из Львова около 9 были километровые очереди на заправках, и чем ближе к Киеву тем меньше очереди. Чем дальше от крупных населенных пунктов тем меньше очереди. С направлением на Чоп очереди длиннее, но меньше чем с утра.
ті хто їде на захід і на під'їзді до рівного хочуть на Окко в Горбакові(село за 20 км до міста) заправитись - черга за 30-50 машин постійна. Раджу проїхати 10+ км вперед і розвернутися по трасі - там є теж Окко, просто в напрямку києва, без черг практично - машин як завжди, навіть менше. правда по 20 літрів лише відпускають, але ходили по черзі платили, то так і бак заправив. І це всіх заправок стосується в сторону з Рівного на Київ - машин на них мінімум
Спецоперація військових проти зрадників на Харківщині: Затримані мер Південного Брюханов, його заступник та керівник райвідділку поліції
В ответ на: У Харківській області українські військові провели спецоперацію проти державних зрадників. Серед затриманих - мер міста Південне.
"Сьогодні проведена спецоперація військових. Затримані мер Південного пан Брюханов, його заступник, керівник місцевого райвідділку поліції і дільничний інспектор за статтею "Державна зрада". Це для розуміння тим, хто досі не зрозумів, що у нас війна і дозволяє собі переговори із ворогом!" - зазначає Синєгубов.
"Ми не дамо здавати жодного сантиметру нашої землі. Це не просто слова. Військові на ділі попереджають: затримкою вони проявили лояльність. Цитата: "розстрілювати будуть на місці", - додав глава ОДА.