Пеший 22.02.2022 21:35 пишет: У меня в сарае от фрицов , в районе аккумулятора стоит небольшая коробочка . Специ сказали что какой то отпугиватель от грызунов . Предложили удалить , но я сказал что пусть будет , кушать не просит )).
О да, немцы в курсе. В Германии тоже такая проблема кругом, кошаков бродячих нет и крысы расплодились. Только станешь на паркинг и крысы уже лезут под капот. Лучше бы кошаки везде бродили.
В сестри було схоже , тількі не з пацюками ,а з мишами : придбала взимку нового "Форда" і поставила у гараж до літа - за весну мишача братія пошкодила майже усі дроти під капотом - тому замість літньої подорожі у довгоочікувану відпустку довелося тягнути машину евакуатором на СТО де ще місяць все поновлювали і перевіряли . Після того сестра встановила в гаражі якісь ультразвукові відлякувачі з датчиками руху та резервними акамуляторами ( на випадок відімкнення електрики) - проблем більше не було, миші перебралися десь в інші місця. Ще має значення де стоїть авто - гараж сестри знаходився поблизу якогось магазину з продажу продуктів харчування і антисанітарним смітником поруч - думаю, звідти й прибула мишача ДРГ.
barguzin 28.02.2022 08:47 пишет: В сестри було схоже , тількі не з пацюками ,а з мишами : придбала взимку нового "Форда" і поставила у гараж до літа - за весну мишача братія пошкодила майже усі дроти під капотом - тому замість літньої подорожі у довгоочікувану відпустку довелося тягнути машину евакуатором на СТО де ще місяць все поновлювали і перевіряли . Після того сестра встановила в гаражі якісь ультразвукові відлякувачі з датчиками руху та резервними акамуляторами ( на випадок відімкнення електрики) - проблем більше не було, миші перебралися десь в інші місця. Ще має значення де стоїть авто - гараж сестри знаходився поблизу якогось магазину з продажу продуктів харчування і антисанітарним смітником поруч - думаю, звідти й прибула мишача ДРГ.
А можно название этого отпугивателя? Тоже мыши ,задрали уже.