Ви дату мого повідомлення подивіться. В той час не то щоб автомагазини працювали, навіть на лівий берег було непросто попасти на авторинок. Всі магазини були зачинені, як і СТО
Там всі на 5 pin, мені потрібне на 7 pin. Пропозицій на 5 і в Києві повно. На 7 - зеро! Або під замовлення по 100% передплаті. А так як воно не дешеве, то ні про яку передплату мови йти не може. Якщо по якійсь причині не підійде, назад не повернеш, або чекати гроші невідомо скільки. Може ще якісь пропозиції будуть?
Colonel 24.04.2024 09:30 пишет: Може ще якісь пропозиції будуть?
пропозиція наступна. надайте номер з каталогу Hyundai вашої запчасти до пошуку. на мою думку це допоможе у рішенні вашого питання. бо номера дзеркал 5-пін та 7-пін повінні бути різні.
пропозиція наступна. надайте номер з каталогу Hyundai вашої запчасти до пошуку. на мою думку це допоможе у рішенні вашого питання. бо номера дзеркал 5-пін та 7-пін повінні бути різні.
876102E430 Якщо є пропозиції, писати краще в особисті повідомлення.
Colonel 02.05.2024 12:05 пишет: 876102E430 Якщо є пропозиції, писати краще в особисті повідомлення.
У мене схожа ситуація з запчастинами на моє авто. Дуже дороги та непопулярні в Україні. Ціни фантастичні. Права подушка двигуна тягне за 30 тис.грн. Спробуйте пошукати по розборках. Або Польща.... Знайшов ваше дзеркало у Одесі за 13482 грн. Приймайте рішення....
Colonel 02.05.2024 12:05 пишет: 876102E430 Якщо є пропозиції, писати краще в особисті повідомлення.
У мене схожа ситуація з запчастинами на моє авто. Дуже дороги та непопулярні в Україні. Ціни фантастичні. Права подушка двигуна тягне за 30 тис.грн. Спробуйте пошукати по розборках. Або Польща.... Знайшов ваше дзеркало у Одесі за 13482 грн. Приймайте рішення....
Я зацікавлений перед придбанням перевіряти. Без перевірки я дзеркало купувати не збираюсь. По якійсь причині не за працює і як далі зробити зворотній обмін дзеркала на гроші? А їхати в Одесу на авто для перевірки дзеркала - вибачайте.... Таких варіантів по Україні трохи є. В Києві - нема. Знайшов десь на Луговій за 8 тис, перевіряти відмовляються. Давай гроші і забирай дзеркало. Якщо що, повернути не можна.... Розбірки, які міг - обзвонив. Нема....
Colonel 03.05.2024 09:31 пишет: Я зацікавлений перед придбанням перевіряти. Без перевірки я дзеркало купувати не збираюсь.
З такими запитами варто звертатися виключно до офіційного дилера марки і замовляти деталь з встановленням на автомобіль. Це єдиний шлях, який існує щодо електрокомпонентів (навіть якщо купуєш шматок дроту).
vladd 09.05.2024 01:43 пишет: З такими запитами варто звертатися виключно до офіційного дилера марки і замовляти деталь з встановленням на автомобіль.
Только там ценник конский будет за это зеркало, а учитывая подачу автора, что он хочет подешевле, то это для него не вариант. А при покупке деталей б/у с разборки всегда рискуешь. Вот такой замкнутый круг. Купить новым у официалов дорого, а с разборки не хочет. Это же надо куда-то ехать проверять. Далеко. Я свой топливный насос,тот что в баке стоит, купил с разборки на западной не уезжая никуда. Только договорился,что если что-то пойдет не так - манибэк с возвратом детали за мой счет. Обошлось в 6500 без установки. Все работает. Новый насос у официалов в Украине от 24000. Вот и думай-дешевле,но с риском или дороже в 4 раза почти,но с гарантией.
vladd 09.05.2024 01:43 пишет: З такими запитами варто звертатися виключно до офіційного дилера марки і замовляти деталь з встановленням на автомобіль.
Только там ценник конский будет за это зеркало, а учитывая подачу автора, что он хочет подешевле, то это для него не вариант. А при покупке деталей б/у с разборки всегда рискуешь. Вот такой замкнутый круг. Купить новым у официалов дорого, а с разборки не хочет. Это же надо куда-то ехать проверять. Далеко. Я свой топливный насос,тот что в баке стоит, купил с разборки на западной не уезжая никуда. Только договорился,что если что-то пойдет не так - манибэк с возвратом детали за мой счет. Обошлось в 6500 без установки. Все работает. Новый насос у официалов в Украине от 24000. Вот и думай-дешевле,но с риском или дороже в 4 раза почти,но с гарантией.
Насос і дзеркало - це різні речі. Насос при бажанні можна перевірити прямо на НП перед оплатою. Дзеркало так не перевіриш. І те що продавець обіцяє манібек, це ще нічого не значить. Він наобіцяє золоті гори що б тільки "впарити" товар. А коли діло дійде до повернення то не виключені качелі на кштал "ми деталь перевіряли перед відправкою, нічого не знаєм...!" І з насосом я мубудь би не паривсь. Це більш критична деталь ніж дзеркало, брави би у офів і спав би спокійно не дивлячись на ціну.
zverevsl 10.05.2024 09:41 пишет: Только там ценник конский будет за это зеркало, а учитывая подачу автора, что он хочет подешевле, то это для него не вариант.
А до чого тут хотєлки автора взагалі? Я описав єдиний реально можливий спосіб хотіти гарантійних зобов'язань - купити у офіційного дилера і силами дилера встановити деталь на автомобіль. Інших варіантів реально не існує.