Виконую критичні обов`язки в 5 ранку початку війни Маю офіційну відстрочку від призиву від профільного міністерства Заробив відгули Хочу до родини на 2 дні в Берлін
Дозвіл перетину кордону мають
В ответ на: які мають посвідчення про відстрочку від призову та повідомлення про зарахування на спеціальний військовий облік (відповідно до рішення Уряду про затвердження переліку посад і професій військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню на період мобілізації та на воєнний час);
У військоматі черги Не знаю де дізнатись деталей
1. Що це за посвідчення? Оригінал наказу міністра досить на кордоні? 2. Що за повідомлення про зарахування на спецоблік? Де його оформляти? 3. Де можна отримати корректну консультацію?
jia 22.03.2022 10:41 пишет: Виконую критичні обов`язки в 5 ранку початку війни Маю офіційну відстрочку від призиву від профільного міністерства Заробив відгули Хочу до родини на 2 дні в Берлін
Дозвіл перетину кордону мають
В ответ на: які мають посвідчення про відстрочку від призову та повідомлення про зарахування на спеціальний військовий облік (відповідно до рішення Уряду про затвердження переліку посад і професій військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню на період мобілізації та на воєнний час);
У військоматі черги Не знаю де дізнатись деталей
1. Що це за посвідчення? Оригінал наказу міністра досить на кордоні? 2. Що за повідомлення про зарахування на спецоблік? Де його оформляти? 3. Де можна отримати корректну консультацію?
У нас робили перелік працівників. Потім був лист про бронювання військовозобов'язаних згідно доданого переліку окрім декількох ВОС від Мінекономіки.
jia 22.03.2022 10:41 пишет: 3. Де можна отримати корректну консультацію?
В ДПСУ цікавитись логічніше за все. Це ж вони випускають чи не випускають На скільки я розумію, згідно законодавства бронювання - це і є спеціальний облік. Але от що саме треба прикордонникам...