А що не так з сотками доларів 2003 року? Які ще без полосочок? Чув у банку їх відмовлялися брати покупці валюти, не банк, а клієнт. Каже з полосочками давайте
nickka 04.09.2024 09:06 пишет: А що не так з сотками доларів 2003 року? Які ще без полосочок? Чув у банку їх відмовлялися брати покупці валюти, не банк, а клієнт. Каже з полосочками давайте
аби я купував валюту, то б не брав старих - бо в нас їх потім проблемніше здати, а можна ще і на курсі прогоріти( під подушку так старі долари то точно не варік якщо в штати не планується їхати і їх витрачати потім
Mangust 04.09.2024 17:44 пишет: Усі шукають "сині" долари.
Ні, не всі. То фєтішисти, напевно Особисто і купляв і продавав "без полосочки"- пофіг. Правда в одній мережі обмінників пропонують сині доляри за курсом +20-25 коп. від звичайного
Ні, не всі. То фєтішисти, напевно Особисто і купляв і продавав "без полосочки"- пофіг. Правда в одній мережі обмінників пропонують сині доляри за курсом +20-25 коп. від звичайного
Було декілька проблемних соток, старого зразку, потерті, плями, надписи, машинку не проходить... Поки одна касирша не сказала - в пумб сусідній віднесіть, і точно - всі забрали без питань. Я ще перепитав у касирши в пумбі, купюри проблемні ж, вона пожала плечима - нормальні.
Було декілька проблемних соток, старого зразку, потерті, плями, надписи, машинку не проходить... Поки одна касирша не сказала - в пумб сусідній віднесіть, і точно - всі забрали без питань. Я ще перепитав у касирши в пумбі, купюри проблемні ж, вона пожала плечима - нормальні.
Адреса сусіднього ПУМБу не завадила б. Доречі, зараз в Райфі знижений курс, $ 41,09
Прийшов я в обмінник, запропонували -20% чи 30%. Прийшов додому, надивився Ютуб, замочив в білизні, трохи пополоскав, потім промив під холодною водою, поклав на паперові рушники, вони підсохли, далі під прес, і після обіду здав в той же обмінник, як не биті, не фарбовані.
juiT 11.09.2024 00:19 пишет: Прийшов я в обмінник, запропонували -20% чи 30%. Прийшов додому, надивився Ютуб, замочив в білизні, трохи пополоскав, потім промив під холодною водою, поклав на паперові рушники, вони підсохли, далі під прес, і після обіду здав в той же обмінник, як не биті, не фарбовані.
juiT 11.09.2024 00:19 пишет: Прийшов я в обмінник, запропонували -20% чи 30%. Прийшов додому, надивився Ютуб, замочив в білизні, трохи пополоскав, потім промив під холодною водою, поклав на паперові рушники, вони підсохли, далі під прес, і після обіду здав в той же обмінник, як не биті, не фарбовані.
Хлоркою воняли після цієї процедури? )
Не пам'ятаю, але все прийняли без питань.
якщо прополоскати нормально під проточною водою, то нічого не смердить А сушив я їх на кришці ноутбука Заявляю, як людина, в якої співпали купівля квартири з самим піком сезону "я це брать не буду", а на руках виявилось декілька тисяч зелених з підписами, штампами, ... на які ніхто і ніколи раніше не звертав уваги.