Втік з дому майже в тому в чому був. Але потепліло. В зимовій куртці вже зовсім не комільфо. А іншого нічого нема. Де щось можна придбати ближче до Лук'янівки?
LeonBuhgalter 24.03.2022 12:53 пишет: Втік з дому майже в тому в чому був. Але потепліло. В зимовій куртці вже зовсім не комільфо. А іншого нічого нема. Де щось можна придбати ближче до Лук'янівки?
Якщо прикрити очм на якість, то, то для взуття є магазини Конфіскат.
В мене поруч працює. Багговутівська 3\15. Вони тільки перших пару днів не працювали :-) Аптеки зачинені, а вони пашуть :-)
А шмот...
Ашан, наприклад, працює. Там точно шмот є.
Ну і розміри в студію. Пошукаю чим своїм можу допомогти. Яке б не було, але на перший час сподіваюсь підійде.
Якщо що, я на Лукь'янівці :-)
А "втік з дому" - це з Києва до Києва? Типу з Бучи, наприклад?
BaclaJan 24.03.2022 20:37 пишет: Может ещё в Эпицентре?
Одежду желательно мерять, а обувь мерять обязательно. Проблема в том что эпик работает в таком режиме - приходишь ко входу, пишешь список чего надо, тебе собирают заказ и подвозят к кассе, потом тебя заводят внутрь. Состав покупок можно подкорректировать при осмотре заказа, но как это будет работать с одеждой - хз.
Но если брать без примерки, то и Розетка работает.
Одежду желательно мерять, а обувь мерять обязательно. Проблема в том что эпик работает в таком режиме - приходишь ко входу, пишешь список чего надо, тебе собирают заказ и подвозят к кассе, потом тебя заводят внутрь. Состав покупок можно подкорректировать при осмотре заказа, но как это будет работать с одеждой - хз.
В майже всіх відділеннях Розетки одяг можна поміряти (але де найблжче працююче до Лукьянівки - хз, треба їх сайт дивитись), в Епіку на касі не поміряеш На Лукьянівці був непоганий ТЦ Променада на Овруцький Тут Якщо він працює, то там було багато дісконтних магазинів, де можна було більш-менш брендове "шмоття" купити по "нормальній" ціні
В майже всіх відділеннях Розетки одяг можна поміряти (але де найблжче працююче до Лукьянівки - хз, треба їх сайт дивитись), в Епіку на касі не поміряеш На Лукьянівці був непоганий ТЦ Променада на Овруцький Тут Якщо він працює, то там було багато дісконтних магазинів, де можна було більш-менш брендове "шмоття" купити по "нормальній" ціні
Ближайшая Розетка к Лукьяновке - Верхний Вал 28. Было на Ильенко 1, но закрыто после попадания рядом с метро.
Но заказаный корм для собаки ждал 5 дней пока привезут. Хотя товар Розетки и забирал в пункте выдачи.
Променада закрыта. Работает только Сильпо и все. Ну еще обменка :-) (Курс приема вчера был 30 - $ 33 - E, для справки :-) )
Ну не знаю- на Братиславской Эпик работает в обычном режиме. С 9 утра. Только паспорт на входе показать. Был там позавчера
LeonBuhgalter 24.03.2022 12:53 пишет: Втік з дому майже в тому в чому був. Але потепліло. В зимовій куртці вже зовсім не комільфо. А іншого нічого нема. Де щось можна придбати ближче до Лук'янівки?
Якщо прикрити очм на якість, то, то для взуття є магазини Конфіскат.
В мене поруч працює. Багговутівська 3\15. Вони тільки перших пару днів не працювали :-) Аптеки зачинені, а вони пашуть :-)
А шмот...
Ашан, наприклад, працює. Там точно шмот є.
Ну і розміри в студію. Пошукаю чим своїм можу допомогти. Яке б не було, але на перший час сподіваюсь підійде.
Якщо що, я на Лукь'янівці :-)
А "втік з дому" - це з Києва до Києва? Типу з Бучи, наприклад?
Дякую всім за підказки та пропозиції. Сьогодні був в Ультрамаркеті на Шулявці. Більш-менш скупився. Але вітровок/легеньких курток там нема. Завтра планую навідатись на Петрівку. Маю надію закрити питання на найближчий час.