hugo-smk 26.08.2023 18:20 пишет: яка тоді мотивація
бабло и запись в CV . Тому же аудитору платят х2 + представительские + копытные. А работа не бей лежачего - описать свежеприобретённое майно и следить чтоб сильно ушлые не растащили. Тем более всю рутину делают местные за тарелку супа .
kkk_GAZ240 03.01.2024 12:49 пишет: Да у них вроде минимум сутки надо на перезарядку бортов. Сегодня выспался хоть
Заметил, шо на анализ результатов, определение следующих целей после удара средней интенсивности у них уходит мин. 2 суток, после такого, как было утром 2.01 - 4 суток.
Это если не учитывать разведывательные атаки, ну и мопеды хоть каждую ночь могут запускать.
Цікава статистика, раніше на натикався По темі-одні знайомі вже поїхали до доньки закрдон, ще декілька активно озвучують бадання кудись поїхати. Причина всім відома
hugo-smk 24.06.2024 01:05 пишет: Цікава статистика, раніше на натикався По темі-одні знайомі вже поїхали до доньки закрдон, ще декілька активно озвучують бадання кудись поїхати. Причина всім відома
а в чому цікавість? Показники повністю відповідають минулому року і навіть тренд трошки знизився.
hugo-smk 24.06.2024 01:05 пишет: Цікава статистика, раніше на натикався По темі-одні знайомі вже поїхали до доньки закрдон, ще декілька активно озвучують бадання кудись поїхати. Причина всім відома
А тут тільки ті хто поїхав? Без урахування тих хто повернувся, чи це «приріст»?
nickka 24.06.2024 10:21 пишет: А тільки мені незрозуміло що це за статистика?
теж не зрозуміло Пошук каже, що це АНАЛІЗ ІНТЕНСИВНОСТІ ТРАНСПОРТНИХ ПОТОКІВ МІСТА Київ ( ось )
По що ці цифри? - да ні про що.
Вночі здалось, що там все підписано на картинці, а тепер допетрав, що не все Є десь кращі цифри з приводу "заселеності" міста? Я б глянув із задоволенням. Мені цікаво тим, що по моїм відчуттям, вже мали би 2021 перевершити. А виявляється, що ні. Звісно там багато чинників, але все ж якась картинка формується
nickka 24.06.2024 10:21 пишет: А тільки мені незрозуміло що це за статистика?
теж не зрозуміло Пошук каже, що це АНАЛІЗ ІНТЕНСИВНОСТІ ТРАНСПОРТНИХ ПОТОКІВ МІСТА Київ ( ось )
По що ці цифри? - да ні про що.
Вночі здалось, що там все підписано на картинці, а тепер допетрав, що не все Є десь кращі цифри з приводу "заселеності" міста? Я б глянув із задоволенням. Мені цікаво тим, що по моїм відчуттям, вже мали би 2021 перевершити. А виявляється, що ні. Звісно там багато чинників, але все ж якась картинка формується
на транспортну активність впливає ділова активність. Он ухилянти поховалися та не їздять. По критерію "парковка на ПОХе" - ми на піку кількості мешканців в Києві.