Finn _Zaf 24.04.2022 08:27 пишет: Опель зафира, хорошая машина экономичная, вместительная, комфортная. Но только передний привод и клиренс 13 см. Тут нужно, все таки определиться с задачей, нужно ли полный привод или нет. Под описанные требования: 3 детей и большая часть город, то полный привод не нужен.
Полный привод хочется, но не обязателен. А клиренс для наших дорог нужен побольше.
Finn _Zaf 24.04.2022 08:27 пишет: Опель зафира, хорошая машина экономичная, вместительная, комфортная. Но только передний привод и клиренс 13 см. Тут нужно, все таки определиться с задачей, нужно ли полный привод или нет. Под описанные требования: 3 детей и большая часть город, то полный привод не нужен.
в свое время смотрел зафиру, как вариант пересесть с ситрика. По всем параметрам ситрик круче был.. Как по мне - именно ситрик то, что нужно.
Полный привод хочется, но не обязателен. А клиренс для наших дорог нужен побольше.
Идеальный под запрос в этом плане R-class,но там проблемная пневма/движки древние/пробеги не малые,обслуживать мерседес. Но машина очень классная.
Идеальный под запрос в этом плане R-class,но там проблемная пневма/движки древние/пробеги не малые,обслуживать мерседес. Но машина очень классная.
Їздили якось в гори на Renault Dokker 2021 - багаж, 4 дорослих і 2 дітей у кріселках (одне місце було вільне ) 7 місць, два місця третього ряду складаються; економний дизель на механіці, передній привід, кліренс 19см. Економне недороге практичне авто. І по габаритах для міста дуже зручне.
Не знаю чи дорестайлові йшли 7-місні, 2021 рестайл - задня дверка відкривається, а не відсувається як у моделях попередніх років.
lv_vl 27.04.2022 11:19 пишет: Їздили якось в гори на Renault Dokker 2021 - багаж, 4 дорослих і 2 дітей у кріселках (одне місце було вільне ) 7 місць, два місця третього ряду складаються; економний дизель на механіці, передній привід, кліренс 19см. Економне недороге практичне авто. І по габаритах для міста дуже зручне.
Не знаю чи дорестайлові йшли 7-місні, 2021 рестайл - задня дверка відкривається, а не відсувається як у моделях попередніх років.
gura 20.04.2022 19:35 пишет: Нужна машинка для семьи с тремя детьми до 10тыс. Желательно дешевле. Хотелось бы повыше клиренс и полный привод. Хотя привод не критично. Размер универсальный, что бы для города была не очень большая. Все вместе ездить будем очень не часто. И экономичная. Возможно дизель, газ уже не вариант. Что можете посоветовать живое не очень дорогое в содержании и ремонте?
Може мені здалося, але вона як жыгулі, за такі гроші краще вже 2010+ французів - грандпікассо або грандсценік, чи німців - зафіру або S-max дивитись. Для всіх буде набагато зручніше, якось все ергономічніше і водію і дітям і штурману
WolkCub 23.04.2022 02:26 пишет: А если тоже 6-7 Автомат, клиренс, не жрущее. и до 13 (15 если прям супер вариант)
Смотрю на Фиат Фримонт(европейский джорни тоже можно). Хотя визуально гранд Сценик 4 тоже приятный.
Может упустил какой то вариант?
тоже смотрел фримонт - откровенно говоря, никудышний корч. хотя, пишут что фримонт лучше за джорни по качеству салона, но мне вообще не понравился ни салон, ни рулежка, ни динамика. и расход точно меньше 10-и не будет (я смотрел автомат).
грандпикассо и грандсценик намного экономичнее. при цене 1 евро за литр при пробеге 30000 в год разница будет 1200 евро в год
Може мені здалося, але вона як жыгулі, за такі гроші краще вже 2010+ французів - грандпікассо або грандсценік, чи німців - зафіру або S-max дивитись. Для всіх буде набагато зручніше, якось все ергономічніше і водію і дітям і штурману
Так, це просте дешеве шумне авто. Але моя думка, при такому бюджеті, краще взяти новіше до 5 років і їздити, ніж ергономічніше віком 10+ років, яке постійно буде вимагати уваги, а не сів і поїхав.
kou haku 21.04.2022 12:29 пишет: На Франківщині дуже багато бачив Citroen Grand Picasso як останнього покоління, так і попердніх. Дизелі. Там не дуже багато брендових СТО, і заробітки там менші за Київ, але люди на них їздять, це наштовхує на думку - що вони надійні і недорогі в обслуговуванні.
Підтримую. Зараз в ЗУ. Кожна третя машина с4 picasso або 5008. А місцеві таки вміють вибрати «дешево і сердито». Ну ще Партнери і Берлінго. Наскільки я зрозумів, 5008 і с4 - це типу наступна ієрархічна сходина після чобітків. У мене батько бджоляр, то поміняв йому партнера на партнера. Просто на 100 ткм свіжішого купив і без пробігу у нас. Попередній був в експлуатації п‘ять років в режимі дача-пасіка-дрова. Виправдав себе на 100%.