Vladya 22.04.2022 12:33 пишет: щоб їхати по лісу не 50, а 80 було б не погано.
Було б непогано не порушувати ПДД взагалі, а не тільки коли камери працюють.
я не сумнівався що хтось дрісне. Але наче написав так, щоб було зрозуміло що питаю.
ПС. і прошу не треба мене лікувати стосовно не порушувати, я ще могу сам багатьох полікувати стосовно цього. У мене немає жодного штрафу як в Україні так і за кордоном.
В ответ на: "Камери контролю швидкості працюють і хочу нагадати, що час винесення постанови може бути до 60 діб. Тому деякі правопорушення можуть бути опрацьовані пізніше", — зазначив представник патрульної поліції.
теж цікаво доречі. в місті стоїть спідліміт на 69км, тому порушень не маю, але є місця, наприклад, по одеській трасі, де раніше були обмеження 50+19, але зараз знаки познімали щоб плуталась... і тут питання, як воно рахує...
Сьогодні знову їхав через Кончу, там десь 5 камер стоїть, ну якось мало хто на них звертав увагу. Але наприклад знаки стоять 50, хоча моя думка це дурня коли у лісі знаки 50.
То в черговий раз , подумав, а що камери не фіксують у військовий час, що всі так не звертають увагу, особливо зараз коли розтягнули плити
знакомый тулил из запад. Украины домой, ехал "на все деньги" , не обращая внимания на камеры. ни 1 штрафа не пришло. хз может повезло, а может и не работают камеры.
Читал в интернете комментарии полиции по этому поводу. Якобы зафиксированные на камеру нарушения могут обрабатываться 60 суток. Так это или нет -х.з.,знаки н.п. ведь закрасили.
В ответ на: . Помимо этого Алексей Белошицкий отметил, что многие работники Нацполиции сейчас привлечены к охране общественного порядка и на передовую, поэтому время обработки данных с камер и вынесения постановления увеличено до 60 дней. Таким образом, штраф могут выписать даже через 2 месяца после нарушения.
Відповідно до ст. 38 Кодексу України про адміністративні правопорушення адміністративне стягнення може бути накладене не пізніше як через два місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні - два місяці з дня його виявлення.
Хорошенькое дело. Знаки нас.пунктов сняли, а камеры включили. Откуда ты знаешь, заехал ты в нас пункт или нет? И тут бац тебя на скорость и письмо счастья тебе в радость.
Kirovograd 30.05.2022 10:53 пишет: Хорошенькое дело. Знаки нас.пунктов сняли, а камеры включили. Откуда ты знаешь, заехал ты в нас пункт или нет? И тут бац тебя на скорость и письмо счастья тебе в радость.
Та ще й не факт що лист щастя приде. Кабінет водія, штрафи в дії не працюють. Одразу пункт "штрафплощадка".
tamuk 30.05.2022 11:07 пишет: там где езжу, то ни на одной из камер не горит светодиод. Так что думаю, не работают они.
Вчора в Києві під Дарницьким мостом чекав зеленого з велосипедом, звернув увагу на камеру яка моніторить напрям Березняки-Осокорки - горить зелененький світлодіод.