нікого не хочу образити, але де Естонія, а де Білий Дім.
Скільком країнам він присвятив монету (ок, не монету, а пам'ятну відзнаку)?
Там, собственно, не совсем Белый Дом, даже совсем не Белый Дом.
".. President Truman by permanent Presidential Order in coordination with then Chief of Secret Service, James Rowley and Army Brigadier General Harry Vaughan, enlarged the mission of the White House Police Fund which was renamed The White House Gift Shop, Est. 1946..."
Бывший фонд помощи полицейским переименовали в магазин памятных безделушек.
ЗЫ. У них есть даже памятная шайба "1 год посольству США в Иерусалиме" :-)
зато Белый Дом (даже не монетный двор ) выпускает шайбу без номинала, а Эстония - реальную 2-евровую монету что лучше - не берусь сказать, я не нумизмат
зато Белый Дом (даже не монетный двор ) выпускает шайбу без номинала, а Эстония - реальную 2-евровую монету что лучше - не берусь сказать, я не нумизмат
майбутнє покаже
Я уколись у 20 років думав коньяк купити 3* и зберігати, поки не стане 7*.
майбутнє покаже
Я уколись у 20 років думав коньяк купити 3* и зберігати, поки не стане 7*.
Майбутне показало :-)
ну требаж мати терпіння, а не випивати на другий день
Монетним двором США випущені інвестиційні монети без фотодруку! А принт вже наносять приватні фірми, як на футболки та інші речі! Продаються на спеціальних сайтах. Наприклад на silvermania.cz - 2150 чешських крон (срібло 999 проби, 31,15 гр.) на powercoin.it - 109,95 Є. Наклад - одна монета 650 шт., друга 99 шт..