autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
swetlanax | старый писатель ***
Wittchen.ua як повернути кошти?
20 мая 2022 в 00:15
Навіть не знаю, сюди чи в Кидали. Власне, питання в наступному. В кінці січня зробила замовлення, в лютому прийшло, не підійшло, одразу повідомила підтримку та повернула через НП чітко за наданою інструкцією за 10 днів до війни. З того часу минуло вже 3 місяці, протягом яких мене годують казками щодо неможливості повернення замовлення до Польщі через якісь трабли з логістичною компанією. Український інтернет-магазин при цьому продовжує працювати, обіцяє 100% повернення коштів і ніяких траблів з логістикою в цей бік, напевно, не має.
Знаю, я не одна така, дехто навіть отримав кошти. Можливо хтось підкаже шляхи мирного вирішення проблеми? Втратити на рівному місці кілька тисяч грн якось дуже невчасно. Просила контакти польського офісу- питання було проігноровано. Останній коментар: WITTCHEN
29 апр. 2022 г., 13:28
кому: мне

Доброго дня,
просимо вибачення за ситуацію, що склалася. На жаль, поки що посилка не змінила свій статус. Посилка знаходиться в Україні, у процесі підготовки до повернення. Ми докладаємо всіх зусиль для прискорення цього процесу і обов'язково зв'яжемося з вами після отримання посилки на нашому складі у Польщі.
Змінено swetlanax (00:17 20/05/2022)
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 166 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1093