autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Шабля | Достоевский **
Продажа авто по довіреності
27 мая 2022 в 21:54
Знайомий продає авто, хотів продати по людьски, але покупець якого влаштувала ціна гне свою лінію, щоб забрати авто по довіреності. Обгрунтовує свою позицію тим що нібито зараз в України проблеми з пластиком техпаспортів і тому перереєстрацію не роблять?! Щось як на мене, то це схоже на якусь дічь. Хто є в курсі, дійсно проблема з новими техпаспортами, чи бреше.

Ну і якщо знайомий таки вирішить віддавати авто по довірці, які зараз ризики?
- штрафи з камер прийдуть йому як власнику.
- якщо авто використають в криміналі, то доведеться довго доводити що ти не верблюд.

щось ще? Може якісь нові обставини в зв'язку з військовим станом?

Особисто я б з довіреностями не зв'язувався, але знайомому потрібні гроші і тому не хоче впустити покупця і схиляється до схематозу з довіреністю.
vit_lik | подсевший на форум *
Re: Продажа авто по довіреності
[Re: Шабля] 27 мая 2022 в 22:12
В ответ на:

Обгрунтовує свою позицію тим що нібито зараз в України проблеми з пластиком техпаспортів і тому перереєстрацію не роблять?!

Знайомий автобарига так само всім говорить. Просто людина хоче купити і перепродати і не хоче про це казати. Звичайній барігос. Тому відмовити і шукати покупця, хто не буде розповідати казки і кого влаштуе купля-продаж.
felix77 | Достоевский *
[Re: Шабля] 27 мая 2022 в 22:25
Сервісні центри мвс працюють, пряма перереєстрація спрощена...
Довіреність, нотаріус, кому воно
Хай такий "купець" гуляє/шукає
alt402 | V.I.P **
[Re: vit_lik] 29 мая 2022 в 17:13
vit_lik 27.05.2022 22:12 пишет:

В ответ на:

Обгрунтовує свою позицію тим що нібито зараз в України проблеми з пластиком техпаспортів і тому перереєстрацію не роблять?!

Знайомий автобарига так само всім говорить. Просто людина хоче купити і перепродати і не хоче про це казати. Звичайній барігос. Тому відмовити і шукати покупця, хто не буде розповідати казки і кого влаштуе купля-продаж.

+1.
В січні продавав машину - перекуп роповідав інші казки і намагався переконати, що "для себе". Переконав. Хоча я не дуже й впирався.
Але виявився перекупом. В них завжди якісь проблеми чи то з переоформленням при купівлі, чи з відвідуванням офіційної СТО при продажу.
Якщо принципово не продавати перекупу, то відмовляти і шукати іншого покупця.
opexkiev | СуперСтар **
[Re: alt402] 29 мая 2022 в 20:36
Я коли стару Хонду продавав в середньому стані по ціні дна ринка (бо інша машина вже була), то перекуп теж був намагався про довіреність казати. Я не хотів, якщо майно вже не у мене то я і не відповідаю. Я відповів - ціна низька, за тобою черга стоїть (так і було, три чи чотири просмотри в черзі). Перекуп якогось малолого пацанчіка десь відкопав, на нього і переоформили.
Якщо порахував, вигідно - то викрутиться.
Змінено opexkiev (20:36 29/05/2022)
Додаткова інформація
Модератор:

Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

0 користувачів і 21 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5031