autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Кому то удавалось победить мышей?

Lucky | Достоевский ***
1 июня 2022 в 13:48
Купил парафиновые гранулы, все съели и снова пришли(
Делитесь опытом, кошка не вариант
Djohny | V.I.P **
Re: Кому то удавалось победить мышей?
[Re: Lucky] 1 июня 2022 в 14:19
Lucky 01.06.2022 13:48 пишет:

Гугли "чернокорень" , несколько кустов вокруг дома и сарая и ушли даже крысы. В гостинке у кума на первом этаже просто положили несколько вязанок , тоже уже третий год не видели, а раньше пешком по коридору шлялись чуть ли не в развалочку.
Daugava | V.I.P ***
[Re: Lucky] 1 июня 2022 в 14:20
1. Визначити шляхи проходу мишей.
2. Розкласти отруту за кордоном цих шляхів.
3. Заблокувати ці шляхи.

2-й пункт не обов'язковий. Іншого варіанту нема.

У мене (5-й поверх панельного будинку) почали лізти зі шпарин між панелями під ванною. Рецепт допоміг приблизно на 10 років, потім вони проколупали діри в бетоні в іншому місці довелося повторити з більш капітальним розбором ванної кімнати.

Якщо мова про приватний будинок, звісно локалізувати місце проникнення складніше. Можу порадити для цього мишоловки у вигляді аркушу картону з клеєм в місцях ймовірного проникнення. Але у цього методу є вада, доведеться вбивати тваринку власноруч, щоб не мучилася.
igg | V.I.P **
[Re: Lucky] 1 июня 2022 в 14:24
Lucky 01.06.2022 13:48 пишет:

вони оті гранули не їдять, а відносять у якесь кубло...у мене так у гаражі було - підсипав щодня, а воно все "з"їдає та з"їдає"...зрештою знайшов те кубло з усіма гранулами, але згодом таки наїлися й пропали...так кожну осінь...але це у гаражі, вони туди з дачі приїздять під капотом))
alex_b | пользователь **
[Re: Lucky] 2 июня 2022 в 00:25
Обычно протравливают зерно, а потом для мышей используют чисто зерно, оно как раз по размеру соответствует мышиным зубам и желудку. А для крыс зерно формуют в кубики из зерна, сплавленного парафином. Если кубик размером в 1 см по ребру, то для мышей это не очень подходит.
Далее самое главное. Сам яд. Это антикоагулянт. Жидкость яркого цвета.
Читаем этикетку.
Антикоагулянт первого поколения зоокумарин. Обычно имеет сине-зеленый цвет и уже работает плохо. Мыши привыкли к нему за полстолетия.
Второе поколение - бромадиолон. Третье поколение - бродифакум. Оба работают хорошо. Обычно красят в красные цвета.
Яркая окраска необходимое условие, чтобы его не съели те, кому не надо.
Ну и стараться покупать не на базаре у бомжеватых теток, а хоть с какой-то гарантией честности производителя в магазине.
Traktop | опытный писатель **
[Re: Daugava] 2 июня 2022 в 08:40
Daugava 01.06.2022 14:20 пишет:

1. Визначити шляхи проходу мишей.
2. Розкласти отруту за кордоном цих шляхів.
3. Заблокувати ці шляхи.

2-й пункт не обов'язковий. Іншого варіанту нема.

У мене (5-й поверх панельного будинку) почали лізти зі шпарин між панелями під ванною. Рецепт допоміг приблизно на 10 років, потім вони проколупали діри в бетоні в іншому місці довелося повторити з більш капітальним розбором ванної кімнати.

Якщо мова про приватний будинок, звісно локалізувати місце проникнення складніше. Можу порадити для цього мишоловки у вигляді аркушу картону з клеєм в місцях ймовірного проникнення. Але у цього методу є вада, доведеться вбивати тваринку власноруч, щоб не мучилася.

как клей называется?
Mr.Di | V.I.P ***
[Re: Traktop] 2 июня 2022 в 09:09
Traktop 02.06.2022 08:40 пишет:

как клей называется?

речь очевидно о клеевой ловушке, она раскрывается как книжка, внутри клеевой слой, кладёте приманку - хлеб, зерно, семечки, мышь идёт к приманке и прилипает, жестоко конечно, но эффективно и в отличии от яда не нужно искать трупик
Vladya | мандрівник **
[Re: Lucky] 2 июня 2022 в 10:06
перший місяць війни жили у тещі так вивели весь мишачий клубень. я навіть 3 тільки народжених спіймав банкою)))

дієвий спосіб був , купили на базаре ліпучки для мишей ось таку , то велика спіймалась, а так біля норки поставили бойку то більшість туда попали ну і ты що я спіймав. То питав виходить всіх виловили десь біля 10 шт. більше не було.

Доречи я такі ліпучки купував на аліекспрес тільки для павуків та тарганів, ставив на всяк випадок то попались павуки, можу скинути фото як вони красиво висушились ))
Парад | СуперСтар **
[Re: Lucky] 2 июня 2022 в 10:36
У меня мышь полночи сдыхала на этой липучке. Ну его...
Barsic | важничающий писатель ***
[Re: Lucky] 2 июня 2022 в 22:19
Липучка лучше всего. Я не для одной мыши использую, штуки 3-4 наловлю, выбрасываю и ставлю новую.
Storag | охотник **
[Re: Daugava] 14 июня 2022 в 12:08
Daugava 01.06.2022 14:20 пишет:

Рецепт допоміг приблизно на 10 років, потім вони проколупали діри в бетоні в іншому місці довелося повторити з більш капітальним розбором ванної кімнати.

Зазвичай для того, щоб пацоки не прогризали бетон, замість щебня до розчину додають бите скло. Як автомобільне (закалене), так і звичайне.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 152 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2332