autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Вопрос по Редуктору ГБО

Gavik | Достоевский *
Вопрос по Редуктору ГБО
13 июня 2022 в 13:13
Вернее по стабильности давления . Изначально , давно был тот самый простой редуктор . Примерно через год , начинались проблемы с холостыми оборотами , плавают , глохнет . Замена рем . комлекта не на долго решала эту проблему , потом опять . После установки 1,2 становиться под 2 и регулировка уже не помогает . 1,5 года назад заменил на Алекс Шарк , с виду по надежнее , но опять таже фигня началась . То ли у меня у машины такой блок управления , который это не переваривает или х.з. что . Знаю людей , которые редуктор никогда и не крутили , Нива например и все норм .
Змінено Gavik (13:14 13/06/2022)
VovkZ | V.I.P **
Re: Вопрос по Редуктору ГБО
[Re: Gavik] 13 июня 2022 в 13:55
Можливо, вам попався якийсь невдалий Шарк? Популярні редуктори коштують, відносно, небагато - 1200-1500 грн - можна поміняти, і буде видно, що до чого. Крім тиску газу - яка була температура газу та редуктора?
Також, цікаво, де ви брали редуктор - то був оригінал, чи хз що?
Змінено VovkZ (13:59 13/06/2022)
Gavik | Достоевский *
[Re: Gavik] 13 июня 2022 в 14:01
В ответ на:

Також, цікаво, де ви брали редуктор - то був оригінал, чи хз що?

Купував у ЛПЖТех , рік гарантіі , кажуть оригінал .

В ответ на:

Крім тиску газу - яка була температура газу та редуктора?

Редукто точно - 90 , газ 60 точно не пам'ятаю
Змінено Gavik (14:04 13/06/2022)
Gavik | Достоевский *
[Re: Gavik] 13 июня 2022 в 14:08
В ответ на:

ідносно, небагато - 1200-1500 грн - можна поміняти

Так , замовив такий там же
wh@tever | СуперСтар *
[Re: Gavik] 13 июня 2022 в 15:39
У меня был Шарк (весь комплект гбо Алекс) - проездил 50000 без проблем, пока авто не продал
Gavik | Достоевский *
[Re: Gavik] 13 июня 2022 в 15:50
В ответ на:

У меня был Шарк (весь комплект гбо Алекс) - проездил 50000 без проблем, пока авто не продал

Мне с масляными фильтрами не везет , один раз 3 шт. в подряд бракованные попались , причем разных марок . С редукторами похоже такая же ситуация
Змінено Gavik (15:51 13/06/2022)
YSK | V.I.P **
[Re: Gavik] 14 июня 2022 в 14:26
Gavik 13.06.2022 13:13 пишет:

Вернее по стабильности давления . Изначально , давно был тот самый простой редуктор . Примерно через год , начинались проблемы с холостыми оборотами , плавают , глохнет . Замена рем . комлекта не на долго решала эту проблему , потом опять . После установки 1,2 становиться под 2 и регулировка уже не помогает . 1,5 года назад заменил на Алекс Шарк , с виду по надежнее , но опять таже фигня началась . То ли у меня у машины такой блок управления , который это не переваривает или х.з. что . Знаю людей , которые редуктор никогда и не крутили , Нива например и все норм .

Теж були проблеми з коливаннями тиску, що я вже тільки не думав. Виявилось був глюкавий газовий МАП, ремонтується без проблем за відносно не дорого(якщо ГБО Стаг і МАП PS-02,
не вздумай купувати новий, нових оригінальних з 2017 року не існує, навіть за 1000+ грн), після заміни тиск стабільний, перехід плавний ну і загалом ГБО працює на відмінно.
Gavik | Достоевский *
[Re: Gavik] 14 июня 2022 в 14:43
В ответ на:

ГБО Стаг і МАП PS-02

В мене Стаг 4 Эко , та МАП PS-01 .
А , що треба ремонтувати і як він глючив ?
Змінено Gavik (14:51 14/06/2022)
YSK | V.I.P **
[Re: Gavik] 15 июня 2022 в 07:31
Gavik 14.06.2022 14:43 пишет:

В ответ на:

ГБО Стаг і МАП PS-02

В мене Стаг 4 Эко , та МАП PS-01 .
А , що треба ремонтувати і як він глючив ?

Під ремонтом мається на увазі перепайка його датчиків, тиску та розрідження здається. Глючив мій якраз по тиску. Було таке, система відкалібрована на 1,15. Проїхав 100+ км на повному балоні і тут сигнал, що мало газу, і перехід на бензин. Підключився до ГБО, показує тиск 0,7, підкручую до 1 і їду далі. Але це вже були явні проблеми. До того я не міг зрозуміти чому не працює автоматична корекція по температурі, налаштовував вручну. Загалом загугли діагностика газового МАП, інформаціїї достатньо.
Gavik | Достоевский *
[Re: Gavik] 15 июня 2022 в 07:36
В ответ на:

Загалом загугли діагностика газового МАП, інформаціїї достатньо

В мене не розбираеть цей мап , замовив б.у. на олх за 300 грн .
Заміню , настрою , буду дивиться
Змінено Gavik (07:40 15/06/2022)
YSK | V.I.P **
[Re: Gavik] 15 июня 2022 в 08:23
Gavik 15.06.2022 07:36 пишет:

В ответ на:

Я зараз тобі в ЛС скину людей у яких я брав і які ремонтують. Поспілкуйся, можливо скасуєш замовлення на ОЛХ.
robocop | СуперСтар ***
[Re: YSK] 15 июня 2022 в 10:43
YSK 15.06.2022 08:23 пишет:

В ответ на:

Я зараз тобі в ЛС скину людей у яких я брав і які ремонтують. Поспілкуйся, можливо скасуєш замовлення на ОЛХ.

І мені, плз. Дякую.
BS. | опытный писатель ***
[Re: Gavik] 15 июня 2022 в 12:17

В ответ на:

При бажанні цей МАП можна замінити на більш поширений PS-02 - є перехідники
Sillent | важничающий писатель *
[Re: Gavik] 15 июня 2022 в 14:22
Даже на хреновом редукторе, настроенные компенсации в мозгах ГБО, компенсирует уход давления редуктора, ибо давление в редукторе гуляет всегда, даже на самом крутом. Себе ставил и друзьям КМЕ, значительного ухода давления не замечал.
А без настроенных компенсаций, всё это без толку.
Gavik | Достоевский *
[Re: Sillent] 15 июня 2022 в 15:15
В ответ на:

А без настроенных компенсаций, всё это без толку

Де ж ты был раньше !? Только сейчас тригернуло . Единственное , что не совсем понятно , нужно автооткалибровать , потом давление уменьшать , поднимать , по бенз. форсунках настроить компенсацию и вернуть в откалиброванное ?
YSK | V.I.P **
[Re: robocop] 16 июня 2022 в 07:56
robocop 15.06.2022 10:43 пишет:

YSK 15.06.2022 08:23 пишет:

В ответ на:

...

І мені, плз. Дякую.

Відправив в ЛС.
YSK | V.I.P **
[Re: Gavik] 16 июня 2022 в 09:01
Gavik 15.06.2022 15:15 пишет:

В ответ на:

Де ж ты был раньше !? Только сейчас тригернуло . Единственное , что не совсем понятно , нужно автооткалибровать , потом давление уменьшать , поднимать , по бенз. форсунках настроить компенсацию и вернуть в откалиброванное ?

Після заміни МАП довелось запускати автокалібровку декілька разів, при цьому корегуючи тиск на редукторі. Зразу без скидання бензинової карти, потім зрозумів, що лажа і перекалібрував вже повністю із скиданням.
windowz | важничающий писатель **
[Re: Gavik] 16 июня 2022 в 13:20
Gavik 15.06.2022 15:15 пишет:

В ответ на:

Калибруешь, добиваешься на ХХ соответствия бензинового впрыска на газу и бензине.
Потом перекрываешь газ в баллоне - давление постепенно падает, бензиновый впрыск НЕ должен менятся при правильно выстроенных коррекциях. Все что меняется - подправялешь соответсвующий график. Для ускорения можно изначально внести "стандартные" коррекции по давлению из стандартного pV = const
Gavik | Достоевский *
[Re: Gavik] 16 июня 2022 в 13:38
В ответ на:

Для ускорения можно изначально внести "стандартные" коррекции по давлению из стандартного pV = const

Понятно . Спасибо . У меня нет этих настроек , Стаг4 Эко чтоб его , в нем вообще ничего нет . Нужно менять на Стаг4 Плюс .
Змінено Gavik (16:13 16/06/2022)
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Вопрос по Редуктору ГБО

Додаткова інформація
Модератор:

Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 38 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2144