Всех приветствую. дали поручение для ЗСУ купить хорошие павер банки минимум на 30000 mah посоветуйте кто разбирается,какие лучше,так как выбор вроде и огромный но по факту много не соответствуют своим параметрам.Спасибо.
dumnuj 14.06.2022 22:58 пишет: Всех приветствую. дали поручение для ЗСУ купить хорошие павер банки минимум на 30000 mah посоветуйте кто разбирается,какие лучше,так как выбор вроде и огромный но по факту много не соответствуют своим параметрам.Спасибо.
я б брав 20000. вони в 2 рази дешевше ніж 30000. краще снабдити ЗСУ в 2 рази більшою кількістю банок ніж гнатися за об'ємом окремої банки.
dumnuj 14.06.2022 22:58 пишет: Всех приветствую. дали поручение для ЗСУ купить хорошие павер банки минимум на 30000 mah посоветуйте кто разбирается,какие лучше,так как выбор вроде и огромный но по факту много не соответствуют своим параметрам.Спасибо.
я б брав 20000. вони в 2 рази дешевше ніж 30000. краще снабдити ЗСУ в 2 рази більшою кількістю банок ніж гнатися за об'ємом окремої банки.
Вага?
якби це брав якійсь ССО чи що подібне - одне питання. коли зсу банки потрібні десятками тисяч щомісяця (гублять, втрачають під час обстрілів/маневрів, ротацій та все таке інше) тот тут на перше місце повинне виходити співвідношення ціна/об'єм.
ну а якщо у ЗСУ грошей валом і всі інші потреби закріті - то да, 30, або ще краще 50 тис махів брати.
Ну если брать Baseus, то по хотлайну в среднем 1300 против 1700грн за 20 и 30.
dumnuj 15.06.2022 20:29 пишет: заказал на пробу Baseus 30000 mAh посмотрим на сколько хорош.
В мене 30 Ah, модель 20 W - все ок в плані ємності. А на аліекспресі - ще дешевше можна узяти, але прийдеться купляти через Польщу, чи іншу країну.
Уже заработала доставка с алика
Powerbanki не доставляют
В ответ на: Шановний покупець, привіт, мені дуже шкода, але на відновлених в Україні транспортних лініях тимчасово заборонено перевозити такі товари, як мобільне електропостачання та аварійне електропостачання. Цей тип товару відноситься до категорії «чисто електричний». На жаль, я можу лише попросити вас скасувати замовлення та повернути вам гроші. мені так шкода