autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Переказ грошей на картку з за кордону

Нафаня | Достоевский **
16 июня 2022 в 18:00
Знайомі пропонують допомогу шляхом поповнення картки (переказ між картками, звісно у валюті картки). Для них це найпростіше, від мене потрібен тільки номер картки.

Чи є обмеження на такі операції або може краще якийсь інший спосіб обрати: westernunion чи swift?
Десь у пам'яті у мене відклалося, що заробітчани переважно гроші в Україну через WU відсилають, може знають щось?

Запитав у свого банка, кажуть на зарахування ніякої комісії немає, гривня чи валюта їм байдуже, скільки прийде стільки ми і зарахуємо, але може бути комісія у банка відправника, це має з'ясовувати відправник.
NoOne | Супер писатель! ***
Re: Переказ грошей на картку з за кордону
[Re: Нафаня] 16 июня 2022 в 18:43
Нафаня 16.06.2022 18:00 пишет:

Знайомі пропонують допомогу шляхом поповнення картки (переказ між картками, звісно у валюті картки). Для них це найпростіше, від мене потрібен тільки номер картки.

Чи є обмеження на такі операції або може краще якийсь інший спосіб обрати: westernunion чи swift?
Десь у пам'яті у мене відклалося, що заробітчани переважно гроші в Україну через WU відсилають, може знають щось?

Запитав у свого банка, кажуть на зарахування ніякої комісії немає, гривня чи валюта їм байдуже, скільки прийде стільки ми і зарахуємо, але може бути комісія у банка відправника, це має з'ясовувати відправник.

Visa Direct.
Но надо понимать размер перевода и комиссию при этом. Комиссию таки платит отправитель.

В зависимости от сумм надо искать варианты. Где-то на суммах сейчас выгоднее пейпал, где-то виза дайрект, где-то wise.
Нафаня | Достоевский **
[Re: NoOne] 16 июня 2022 в 19:06
Коміссію можна зясувати, але, гадаю, то десь 1-2% буде, не критично оскільки сума не велика.

Більше цікавить, а до мене не будуть тут питання що це за гроші і що треба якісь податки сплатити? Може краще декілька переказів зробити по не більше ніж, наприклад, 10к гривень?
Finn _Zaf | опытный писатель **
[Re: Нафаня] 16 июня 2022 в 20:38
Відкрий картку wise та отримай гроші в евро. Коли потрібно, будешь знімати на свою українську картку частинами. Та коміссію будешь сам платити. Ну або будешь розраховуватись цією карткою.
Vladya | мандрівник **
[Re: Нафаня] 16 июня 2022 в 20:51
Нафаня 16.06.2022 19:06 пишет:

Коміссію можна зясувати, але, гадаю, то десь 1-2% буде, не критично оскільки сума не велика.

Більше цікавить, а до мене не будуть тут питання що це за гроші і що треба якісь податки сплатити? Може краще декілька переказів зробити по не більше ніж, наприклад, 10к гривень?

читав колись історію що чуваку прислали с закордону 15к грн. то банк попросив у нього скан картки того кто відправив, ну якусь ідентифікацію, щось таке, там відмовились це надати і тоді йому гроші заблокували. Я так розумію що повинні бути відомі відправник і отримувач. Як що поповнити просто, то можуть запитати. але ж і у нас так як що поповнити картку з автомата більше 5 к то можуть запитати хто і навіщо.

ПС. тиж наче хотів за кордон відправити, вийшло ?
Змінено Vladya (20:52 16/06/2022)
Mangust | бЭндеровец **
[Re: Нафаня] 16 июня 2022 в 20:53
В ответ на:

кажуть на зарахування ніякої комісії немає,

а шо за банк? Приват так само, але на зняття 1%. ОТП по 1% туди й сюди.
AlexAudiCoupe | V.I.P. ***
[Re: Нафаня] 16 июня 2022 в 23:46

Суммы-то какие?
Veltem | Супер писатель! ***
[Re: Нафаня] 16 июня 2022 в 23:51

Мої заробітчани тільки через ТрансферГо.
[Re: Mangust] 16 июня 2022 в 23:52
Mangust 16.06.2022 20:53 пишет:

В ответ на:

Ниче не понял. А причем тут снятие? Какая разница какие бабки снимать?
Mangust | бЭндеровец **
[Re: AlexAudiCoupe] 17 июня 2022 в 07:58
AlexAudiCoupe 16.06.2022 23:52 пишет:

В ответ на:

Нет, ну если на карту пришли евро, то можно, конечно же их не снимать, а рассчитываться по курсу 30.38, это выгодно и удобно
Nofate | V.I.P **
[Re: Veltem] 17 июня 2022 в 09:10
Veltem 16.06.2022 23:51 пишет:

До останнього місяця у них була нульова комісія на перекази до України - зараз нульову комісію залишили на перші два перекази. Конвертує в гривні за цілком нежадібним курсом.
Нафаня | Достоевский **
[Re: Vladya] 17 июня 2022 в 10:03
Vladya 16.06.2022 20:51 пишет:

читав колись історію що чуваку прислали с закордону 15к грн. то банк попросив у нього скан картки того кто відправив...

ПС. тиж наче хотів за кордон відправити, вийшло ?

Данні відправник за потреби надасть. За кордон то тільки ідеї були як відправити, але на поточний момент якщо сума еквівалент декілька десятків тисяч гривень то простіше та ще й вигідніше тут в обміннику поміняти на гривню, гривню переказати на нашу картку але яка у людини в Европі а там платити з цієї картки (можна і готівку зняти, але то додатковий відсоток і якщо це гроші на поточні потреби сенсу не має). Навіть якщо картки фізично немає то можна платити через гугл-пей.

AlexAudiCoupe 16.06.2022 23:46 пишет:

Суммы-то какие?

дійсно невеликі
приблизно 500 евро в місяць

В ответ на:

я декалілька питав, то не проблема, із більш відомих: Альфа (0, є обмеження по зняттю але для невеликих сум не критично), Моно (0 за попвнення, але зняття 2% або депозит на 3міс і зняття безкоштовне).

Veltem 16.06.2022 23:51 пишет:

Дякую, почитаю що то таке.
[Re: Нафаня] 17 июня 2022 в 12:20
Прикріплені файли (0 завантажити)
Не знаю, правда ли.... ))))))))))))))))))))

https://scontent.fiev25-2.fna.fbcdn.net/...amp;oe=62B072D6

Не знаю, правда ли. ))))))))))))))))))))https://scontent
Змінено AlexAudiCoupe (12:22 17/06/2022)
Tarasoff | СуперСтар **
[Re: Mangust] 17 июня 2022 в 18:01
Mangust 17.06.2022 07:58 пишет:

AlexAudiCoupe 16.06.2022 23:52 пишет:

В ответ на:

...

Нет, ну если на карту пришли евро, то можно, конечно же их не снимать, а рассчитываться по курсу 30.38, это выгодно и удобно

Депозит на месяц
Змінено Tarasoff (18:02 17/06/2022)
Tarasoff | СуперСтар **
[Re: Нафаня] 17 июня 2022 в 18:12
Нафаня 16.06.2022 19:06 пишет:

Формально це дохід, з якого треба сплатити пдфо і воєнний збір, тобто треба включити цей дохід у річну декларацію і сплатити податки. А фактично такими дрібницями зараз не заморочуються. Поки що. Країні потрібна валюта, тож нехай шлють валюту, а ти витрачаючи гроші так чи інакше платитимеш податки )
Vladya | мандрівник **
[Re: AlexAudiCoupe] 17 июня 2022 в 20:06
Нафаня 17.06.2022 10:03 пишет:

Данні відправник за потреби надасть. За кордон то тільки ідеї були як відправити, але на поточний момент якщо сума еквівалент декілька десятків тисяч гривень то простіше та ще й вигідніше тут в обміннику поміняти на гривню, гривню переказати на нашу картку але яка у людини в Европі а там платити з цієї картки (можна і готівку зняти, але то додатковий відсоток і якщо це гроші на поточні потреби сенсу не має). Навіть якщо картки фізично немає то можна платити через гугл-пей.

раніше було так, але зараз вони відпустили курс, наприклад у моно курс оплати карткою 34.35, а курс обміну у додатку 30.75. У дружини 15.06 останній раз списало 34,28 то якось вже і не так цікаво.
як що є прибуток у євро то не треба знущатися над собою і рахувати у гривнях, треба налаштовувати себе на євро. Я дружині кидаю гривні, але я тут не міняю їх, вони є в наявності. Краще звісно тратити грн, а зароблені євро відкладати.

AlexAudiCoupe 17.06.2022 12:20 пишет:

Не знаю, правда ли.... ))))))))))))))))))))

чудово. ))
чувак один у перші дні зі мною сперечався стосовно свіфта, курса, то що ,,,
цікаво зараз запитати як у того виродка справи )
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

2 користувачів і 342 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1980