autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Безключовий доступ та проблема з сигналом

Disnake | Достоевский *
17 июня 2022 в 14:47
Десь три тижні у групі ЖК обговорюють проблеми відкриття авто зранку в одному і тому самому місці, я читав та думав собі що хтось перехвилювався або батарейку не поміняли, а вчора дружина запаркувалася також в тій локації - зранку набирає мене і каже не може відкрити машину, підійшов розібратись - дійсно ніяк, відкрив ключем, якось з надцятої спроби завів (притиснувши ключ до кнопки запуску), від’їхавши 200 м все працювало як завжди.
Що це може бути?
Бо лізуть конспірологічні думки про рашистського шпигуна з укв-передачем/глушилкою
ЁПРСТФ | хохаибнйскиро **
Re: Безключовий доступ та проблема з сигналом
[Re: Disnake] 17 июня 2022 в 15:06
Disnake 17.06.2022 14:47 пишет:

Десь три тижні у групі ЖК обговорюють проблеми відкриття авто зранку в одному і тому самому місці, я читав та думав собі що хтось перехвилювався або батарейку не поміняли, а вчора дружина запаркувалася також в тій локації - зранку набирає мене і каже не може відкрити машину, підійшов розібратись - дійсно ніяк, відкрив ключем, якось з надцятої спроби завів (притиснувши ключ до кнопки запуску), від’їхавши 200 м все працювало як завжди.
Що це може бути?
Бо лізуть конспірологічні думки про рашистського шпигуна з укв-передачем/глушилкою

Можливо обстежать та протягом 30 діб повідомлять.
Disnake | Достоевский *
[Re: ЁПРСТФ] 17 июня 2022 в 15:36
ЁПРСТФ 17.06.2022 15:06 пишет:

Що це може бути?

Можливо обстежать та протягом 30 діб повідомлять.

спробую їм накатати
nickka | продавець овочів **
[Re: Disnake] 17 июня 2022 в 16:07
О, добре, бо в 2010 чи 2011 коли я звертався електронною поштою мені відповіли що розглядають лише письмові заяви. А у нас у дворі двічі на день по декілька годин неможливо було зняти з дешевих типу шеріфів сигналок машини і поставити так само. Хто не знав де валет то виштовхували під сирену за ріг і там заводили, видно туди не добивало, я знімав валетом. Потім поставив жсм сигналізацію і ця проблема зникла. Але воно якось само розсмокталось. Напевно якийсь пристрій хтось вмикає але навіть не здогадується що він так впливає.
Disnake | Достоевский *
[Re: nickka] 17 июня 2022 в 17:56
nickka 17.06.2022 16:07 пишет:

О, добре, бо в 2010 чи 2011 коли я звертався електронною поштою мені відповіли що розглядають лише письмові заяви. А у нас у дворі двічі на день по декілька годин неможливо було зняти з дешевих типу шеріфів сигналок машини і поставити так само. Хто не знав де валет то виштовхували під сирену за ріг і там заводили, видно туди не добивало, я знімав валетом. Потім поставив жсм сигналізацію і ця проблема зникла. Але воно якось само розсмокталось. Напевно якийсь пристрій хтось вмикає але навіть не здогадується що він так впливає.

але у мене штатна заводська система без якої нічого не працює
добре що хоч вона волає досить сприйнятно та не дуже виносить мозок коли спрацьовує
nickka | продавець овочів **
[Re: Disnake] 17 июня 2022 в 18:33
Disnake 17.06.2022 17:56 пишет:

але у мене штатна заводська система без якої нічого не працює

звичайно шукати джерело треба, я про те, що може той, хто щось вмикає, навіть не здогадується про такий ефект.
adam | важничающий писатель *
[Re: Disnake] 17 июня 2022 в 20:20

Що це може бути?

В мене якщо не користуватися авто декілька діб безключовий лягає спати і не працює, це зроблено для економії акумма, відкривається авто брелком сигналки або брелок від авто, потім безключевий працює як звичайно. Можливо у вас теж саме є.
Disnake | Достоевский *
[Re: adam] 17 июня 2022 в 20:59
adam 17.06.2022 20:20 пишет:

Що це може бути?

В мене якщо не користуватися авто декілька діб безключовий лягає спати і не працює, це зроблено для економії акумма, відкривається авто брелком сигналки або брелок від авто, потім безключевий працює як звичайно. Можливо у вас теж саме є.

авто день - через день у використанні ну і в інструкції такого нема
я тепер пригадую що і на старій машині коли в тому місці жк ставив теж була проблема з безключовим, але на 4-5 раз все одно можна було відкрити і я завжди на якісь глюки відносив чи на батарейку, там радіус ключа був майже метр або більше, в новій десь 0,5 метра
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Додаткова інформація
Модератор:

Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 48 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1588