Маю citroen c4 spacetourer 2019 року випуску (і куплену в лютому 2020) історія покупки
І от взимку авто було в батьків / село було під окупаціею орків - світла не було
Мама заряджала телефон / в ітозі розрядили акумулятор в нуль
Коли таки погодились виїзжати - авто благо зарядили генератором за ніч (але знімали хлопці акумулятор напряжненько / один блок навіть не прикрутили на місце)
Авто виїхало з оточення / накатало 4000км
і от я знову з ним, і почались приколи
на трасі спочатку в режимі курізу викинуло помилку коробку передач
за 2000км які проїхати довелось пару раз ще кидало помилку також мерегтить тач скрін де аудіо/клімат/apple car play ітд іноді
коробка як кида помику спочатку таке враженя що авто зависало на екрані на тій передачі де зловило його (АТ 3-8) але сама коробка переключается обрежи і відчуття ок
Зупинка авто / навіть без заглушки скидуе помилку (знову схоже компутер ловить правильно передачу)
Все б нічого але чим далі тим частійше помилка виника / заїхав на фірмову сто сітроена
помилку прочитали / скинули сказали що авто здорове все з ним ок їдьте і не партесь (ну думаю ладно - здуру не випитав що саме кидало помилку/код)
по факту - помилка через 20км виникла знову (
і от останні дні коли ловило помилку то коробка вже пару раз уходила в аварійний режим (3-я передача лише) - спрацьовуе тіки заглушити авто і далі знову стартувати
екран все частійше мерцае (раз навіть мультімедіа пішла в ребут)
думаю їхати на офф сервіс (це ще й інша країна =( ), але не хочется знову отримати на виході скидування помилки/авто ціле - а по факту проблема не вирішина ?
які в кого думки?
чи дійсно це коробка?
чи електрика/славетні проблеми сітроена з проводкою?
як шукати? спробувати самому руками пройтись в конекторах?
чим черевато їзда в такому режимі?
можливо в когось є досвід?