Телефонували зі страхової де оформлював ОСЦПВ (автоцивілку), запропонували зараз оформити новий поліс (до кінця дії поточного залишається приблизно місяць) оскільки з 1 липня очікується подорожчення на 30% у звязку із збільшення максимальної суми страхового відшкодування.
Дійсно через два дні подорожчення? Чи має сенс оформити зараз з поточними 130т максимума, чи краще потім але на більшу суму відшкодування?
Звісно, оформлювати новий з датою початку після закінчення старого.
я вот так и сделал) Позвонили и сказали что подорожает, хотя мой текущий - еще до 24.07.22. Правильно или нет - хз лучше не попадать в страховые случаи вообще)
Нафаня 29.06.2022 15:21 пишет: Телефонували зі страхової де оформлював ОСАГО, запропонували зараз оформити новий поліс (до кінця дії поточного залишається приблизно місяць) оскільки з 1 липня очікується подорожчення на 30% у звязку із збільшення максимальної суми страхового відшкодування.
Дійсно через два дні подорожчення? Чи має сенс оформити зараз з поточними 130т максимума, чи краще потім але на більшу суму відшкодування?
Про подорожчання було відомо ще у травні. На скільки саме і з якої дати - точно не знаю, але страховики вже знають точні цифри. Оскільки стархування ОСАГО в Україні перетворилося (у тому числі внаслідок дебільного рішення Верховного суду) більше на примусове збирання грошей з автовласників на користь страхових компаній, без реальної користи для застрахованих, то, як на мене, є сенс заплатити зараз менше, ніж через кілька днів більше заради якогось віртуального підвищеного порогу відшкодування.