Комради, а що наразі дитині підсовувать читать, щоб не тупа жвачка для мізків, а виховання розумного-доброго-вічного заради? Відомі з власного дитинства "тореадори з васюківки", "діти капітана гранта" і таке інше - чудово, але в сучасному світі якось вже неактуально, дитині дещо нуднувато, і я його розумію. Що сучасного є на кшалт?
Drunkard 30.06.2022 17:20 пишет: Комради, а що наразі дитині підсовувать читать, щоб не тупа жвачка для мізків, а виховання розумного-доброго-вічного заради? Відомі з власного дитинства "тореадори з васюківки", "діти капітана гранта" і таке інше - чудово, але в сучасному світі якось вже неактуально, дитині дещо нуднувато, і я його розумію. Що сучасного є на кшалт?
А вік який дитини? Моєму 11, останнього року читав Гаррі поттера, Котів вояків (там десь 20 книжок), Агату містері (приблизно стількі ж), якісь книжки А.Ліндгрен (тільки не про Пеппі), Мій братик - мумія (теж цикл).
В нашого десь у 9-10 років, якщо не плутаю, добре йшла серія "Кіт да Вінчі" (але я її чесно кажучи не зрозумів). Десь у 12 років - Керол Донер "Таємниці анатомії" та Поль де Крюі "Мисливці на мікробів". Гарі Поттера десь книжок 5 за пару років перечитав.