Може хтось стикався і знаходив майстрів, які міняли праву втулку не знімаючи саму рейку? Процес не складний, але всі майстерні крім того, що знімають рейку, щей нав'язують повну реставрацію. Є глибоке переконання, що достатньо поміняти втулку
junior 04.07.2022 00:36 пишет: Може хтось стикався і знаходив майстрів, які міняли праву втулку не знімаючи саму рейку? Процес не складний, але всі майстерні крім того, що знімають рейку, щей нав'язують повну реставрацію. Є глибоке переконання, що достатньо поміняти втулку
junior 04.07.2022 00:36 пишет: Може хтось стикався і знаходив майстрів, які міняли праву втулку не знімаючи саму рейку? Процес не складний, але всі майстерні крім того, що знімають рейку, щей нав'язують повну реставрацію. Є глибоке переконання, що достатньо поміняти втулку
як що є переконання, то поміняй самостійно
Там треба інструмент, підйомник і саму втулку виточити
як що є переконання, то поміняй самостійно
Там треба інструмент, підйомник і саму втулку виточити
ну так купи инструмент ,выточи втулку, арендуй подйомник, и будет счастье
Яка різниця? Різниця в грошах Без зняття це коштує до 1000 грн Зі зняттям нав'язують лайтову капіталу рейки плюс зняття 2000, бо підрамник знімати треба (або так кажуть, а рейку знімають без підрамника)
Де робив, радити не можу. Оцінити роботу не можу, бо з трьох проблем з рульовим не вирішила жодна, типу, виявилось, що проблема не в рейці, але втулку тре було міняти. З проблем: 1. Тугіший руль 2. Стук з прового боку 3. Металевий стук, який віддавало в колонку
Не альфа Я б радив переконатися на 100%, що то втулка, бо я поміняв, а толку нуль взагалі. Процес дуже не бюджетний, як для такої дрібниці. Більш того, я б не радив лізти в рейку з-за втулки, якщо вона навіть не потіє з правого боку