autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумБесіди про бізнес

А кто реально пререгистрировал ЕдНал ФЛ "по закону" ? (3/3)

Olympic | Супер писатель! ***
Re: Свидоцтво на ЧП ЕН действует ГОД! (+)
[Re: Банзай] 13 декабря 2006 в 17:54
У меня в налоговой, только с 2005 начали на год давать свидетельства, а до этого приходилось бегать каждый квартал продлевать.
Пы.Сы. Если переходишь не с начала года на ед.налог, то по идее надо бегать каждый квартал заявы подавать и разрешение продлевать. Во всяком случае у нас так и было.
es2 | V.I.P **
Re: А кто реально пререгистрировал ЕдНал ФЛ "по закону" ?
[Re: budushi] 13 декабря 2006 в 20:32
В ответ на:

В ответ на:

Дадуть, куди вони дінуться?

А фиг знает. У меня пеня 56коп и штраф 10грн. Я платил все во время и у меня все в порядке. Очереди жуткие, компьютеры у них зависают, обед на носу. Я даже не выяснял за что штраф. Пошел заплатил и сдал заявление.

Тоже кстати плачу по пол года.

У мене теж раптом виплив прострочений платіж за 2005-й рік, який я вже одного разу сплатив (15грн з копійками). Добре що була переплата, просто на місці закрили і все. На всю процедуру витратив хвилин 15-20, включаючи чергу до інспектора. А щодо свідоцтва, то мені воно практично не потрібне, я ось з'ясував, що свідоцтво за 2006-й рік так і валяється десь у інспектора у паперах. Треба буде сходити забрати...

P.S. У мене є підозра, що поява цих платежів якось пов'язано з новою (дуже горбатою, як на мій погляд) системою автоматизації під вінду.
Autoua.netФорумБесіди про бізнес

А кто реально пререгистрировал ЕдНал ФЛ "по закону" ? (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

Рубан, moderator 

0 користувачів і 56 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3027