autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
hugo-smk | СуперСтар **
Re: Ремонт пилососа
[Re: GreenMile] 12 июля 2022 в 23:20
GreenMile 12.07.2022 23:15 пишет:

hugo-smk 12.07.2022 21:38 пишет:

Ого настрочили!
Фотка як виглядає ззовні крутилка - крайне ліве положення ОФФ, далі потужність росте. Нічого не настискається, а просто крутиться.

При переходе с "Off" на "min" щелчок есть или абсолютно равномерное перемещение?

Відчутного нема точно, може коли був новіший, то був, вже не пам'ятаю.
shcherb | опытный писатель **
[Re: hugo-smk] 13 июля 2022 в 09:27
спробуйте від'єднати від плати регулятор і увімкнути пилосос в розетку без нього. Якщо нічого не зміниться, то думаю справа саме в регуляторі (а швидше десь неконтакт в проводці, який з'явився в процесі демонтажу). Відповідно або тестером продзвонити (але його напевно немає) або з цим регулятором в радіомагазин щоб на місці продзвонили і пропаяли за потреби (чи замінили регулятор).
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: hugo-smk] 15 июля 2022 в 11:55
Прикріплені файли (0 завантажити)
Вручив регулятор татові і відправив на Кардачі. Там його перевірили і сказали, що все ок, працює
Але зробили припущення, що проблема може бути в такій детальці

Вручив регулятор татові і відправив на Кардачі. Там його перевірили і сказали, що все ок, працює Але зробили припущення, що проблема може бути в такій детальці
R.Karp | СуперСтар **
[Re: hugo-smk] 15 июля 2022 в 12:44
А на пряму подати 220 на двигун пробували? Бо може вже двигун всьо...
Djohny | V.I.P **
[Re: R.Karp] 15 июля 2022 в 13:02
R.Karp 15.07.2022 12:44 пишет:

и когда будут читать все сообщения в теме (оффтоп)
Двигатель работает, но после чистки с регулятора пылесос не выключается. Правда ТС не сказал что там с нагревом движка после чистки внутреннего фильтра на двигателе.
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: Djohny] 15 июля 2022 в 13:40
Djohny 15.07.2022 13:02 пишет:

Двигатель работает, но после чистки с регулятора пылесос не выключается. Правда ТС не сказал что там с нагревом движка после чистки внутреннего фильтра на двигателе.

Чесно кажучи, я і не пробував, бо до кінця його не складав, а в такому вигляді воно реве на півбудинку, тому одразу виключаю)
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: hugo-smk] 15 июля 2022 в 15:08
hugo-smk 12.07.2022 10:45 пишет:

Djohny 12.07.2022 06:15 пишет:

hugo-smk 12.07.2022 00:14 пишет:

Дурна голова пішла і розібрала до двигуна. Не дуже все й було засрано,але поролонка навколо двигуна таки назбирала купу пилу. Зібрав все назад, давай тестувати - не реагує на кнопку увімкнення і регулювання потужності,тобто з однаковою потужністю фігачить як тільки в розетку вмикаєш. Дурна голова і дурні руки зробили свою справу ...
Трошки дивно що я міг там зламати,бо той регулятор з платою одним штекером лише з'єднаний,і його я акуратно відстібнув

Есть подозрение что где-то перепутал разъем или его перевернул. Если озвучишь модель попробую нагуглить сервисмануал, кнопка явно не силовая а слаботочке так что где-то что то включилось напрямую.
ЗЫ - я после похожего тетриса стал в процессе разборки фотографировать

LG VK77101. Втому і справа, що особливо переплутати там нема чого...

Особливо нема чого переплутати, але рукожоп я такий, що додумався
Добре, що в ютубі є відео розбору. Зібрав як треба-працює)
Чи пішла проблема перегріву - час покаже, але поміняти двигуна вже зможу. Сподіваюсь, що зможу)
Djohny | V.I.P **
[Re: hugo-smk] 15 июля 2022 в 15:16
hugo-smk 15.07.2022 15:08 пишет:

Djohny 12.07.2022 06:15 пишет:

В ответ на:

...

Есть подозрение что где-то перепутал разъем или его перевернул. Если озвучишь модель попробую нагуглить сервисмануал, кнопка явно не силовая а слаботочке так что где-то что то включилось напрямую.
ЗЫ - я после похожего тетриса стал в процессе разборки фотографировать

Чи пішла проблема перегріву - час покаже, але поміняти двигуна вже зможу. Сподіваюсь, що зможу)

т.е и регулятор заработал?
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: Djohny] 15 июля 2022 в 15:27
Djohny 15.07.2022 15:16 пишет:

hugo-smk 15.07.2022 15:08 пишет:

В ответ на:

...

т.е и регулятор заработал?

Так)
v0f41k | старый писатель ***
[Re: hugo-smk] 15 июля 2022 в 16:18
У мене також здох пилосос. Почув поганий звук і падіння обертів - одразу вимкнув. Зняв двигун - люфт знизу сильний. Думав що полетів підшипник. Після розборки виявилося що підшипник цілий, від фланця двигуна відірвало втулку в яку ставиться нижній підшипник. До поломки то було одне ціле з фланцем.
Варити чи таку деталь десь можна знайти в продажу?
R.Karp | СуперСтар **
[Re: Djohny] 15 июля 2022 в 17:04
Djohny 15.07.2022 13:02 пишет:

Протупив. Не уважно прочитав. Думав, що після чистки перестав вмикатися.
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: v0f41k] 15 июля 2022 в 17:09
v0f41k 15.07.2022 16:18 пишет:

У мене також здох пилосос. Почув поганий звук і падіння обертів - одразу вимкнув. Зняв двигун - люфт знизу сильний. Думав що полетів підшипник. Після розборки виявилося що підшипник цілий, від фланця двигуна відірвало втулку в яку ставиться нижній підшипник. До поломки то було одне ціле з фланцем.

Я коли гуглив вартість двигуна, то ціна була досить підйомна, особливо на фоні вартості нового. Може вони там одноразові,але я так дивлюсь, особливого вибору деталей та майстерень зараз нема...
[Re: v0f41k] 15 июля 2022 в 17:29
Якщо не знайжу горілий двигун-донор то заварю. А поки що покористуюся радянським уралець. Працює до сих пір.
Александер 1 | важничающий писатель **
[Re: v0f41k] 15 июля 2022 в 19:59

Фотку покажете?
SARS | Супер писатель! **
[Re: v0f41k] 16 июля 2022 в 15:25
v0f41k 15.07.2022 17:29 пишет:

Якщо не знайжу горілий двигун-донор то заварю. А поки що покористуюся радянським уралець. Працює до сих пір.

Я свой Урал-1M в гараж, для чистки салона оттарабанил. Он мало того, что неубиваемый, так еще и на выдув отлично работает, при желании можно и кузов перекрасить.
[Re: Александер 1] 16 июля 2022 в 23:25
Александер 1 15.07.2022 19:59 пишет:

Фотку покажете?

Я вже приварив і зібрав - як розберу ще раз зфоткаю. На йутубі двигун не такий, у мене фланець в повний розмір і деталі "бабочка" нема.
Підшипники змазав, колектор почистив, конденцатор паралельно двигуну припаяв. Двигун працює, потужність наче нормальна, не димить, але гуде так що вуха закладує, як строгальна машина. Півгодини інтенсивної уборки витримав без перегріву.
Балансування збите?
GreenMile | V.I.P ***
[Re: v0f41k] 16 июля 2022 в 23:34
v0f41k 16.07.2022 23:25 пишет:

Александер 1 15.07.2022 19:59 пишет:

Фотку покажете?

Я вже приварив і зібрав - як розберу ще раз зфоткаю. На йутубі двигун не такий, у мене фланець в повний розмір і деталі "бабочка" нема.
Підшипники змазав, колектор почистив, конденцатор паралельно двигуну припаяв. Двигун працює, потужність наче нормальна, не димить, але гуде так що вуха закладує, як строгальна машина. Півгодини інтенсивної уборки витримав без перегріву.
Балансування збите?

Подшипникам вафли. Если бы там сбилась балансировка (да и как?) то он бы у тебя вибрировал как массажер для
[Re: v0f41k] 17 июля 2022 в 16:02
ну я ж двигун повністю розбирав, крильчатку знімав, ротор виймав. Бо той фланець виймається останнім. Після зборки щотки змістилися вгору на 2мм, тобто ротор стоїть за напрямом осі на 2мм нижче ніж було, але я тупо приварив по тріщині, не рихтуючи. Алюмінієва крильчатка має не глибокі кругові царапини, але отвір у неї на відміну від радянських пилососів точно у розмір валу одягяється без люфту і поставити не по центру не можливо.
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 70 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4723