Православні і не тільки, хто може доставити до Києва нісан роуг зі Львова, ціна питання, або накидайте контакти провірених перевізників. Заздалегідь вдячний за інфу.
А где в стартовом сообщении про биток и его состояние?! УЗ перебивает всех ценой и спокойствием что доставят как и било... поо то что биток не может ехать условий не било.
Maqss 25.07.2022 16:51 пишет: А где в стартовом сообщении про биток и его состояние?! УЗ перебивает всех ценой и спокойствием что доставят как и било... поо то что биток не может ехать условий не било.
Цього ще ніхто не знає, але якщо зможе їхати і є в ньому номерні знаки то оформляється страховка і вперед, але це я буду знати лиш завтра, а сьогодні я ще в ''неведении'', судя по по фото там вибита ліва протитуманна і крило трохи , але ж як говориться''нужно посмотреть''...
Maqss 25.07.2022 16:51 пишет: А где в стартовом сообщении про биток и его состояние?! УЗ перебивает всех ценой и спокойствием что доставят как и било... поо то что биток не может ехать условий не било.
Я читаю дальше стартового сообщения.
"..Машина биток, два лишні рази шукати ще лафета до залізниці і після...???"
Але вартість відрізнятиметься в рази. З УЗ - питання лише з часом, бо на найближчий час там важко попасти.
Вартість такова: джип 10 000,0 грн., пузотерка 9 000,0грн., сроки, сегодня заказал - завтра в Киеве, можно во Львов и не ехать все делают сами..., вот это сервис... Но, я поеду посмотрю как эти "барбосы" доставили до таможни а то потом крайнего не найдешь, если чё...