autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАвтотури за кордон

Ремонт Авто. Болгарія. VW

fabrikant | старый писатель **
25 июля 2022 в 14:45
Добрий день,
потрібна порада, допомога. Дружина виявила, що авто на задній передачі їде вперед. Golf-DSG. Може хтось дасть контакти перевірених СТО у районі Бургаса, які зможуть допомогти у діагностиці та ремонті. Дякую
parinte/ua | Супер писатель! ****
Re: Ремонт Авто. Болгарія. VW
[Re: fabrikant] 26 июля 2022 в 08:41
fabrikant 25.07.2022 14:45 пишет:

Добрий день,
потрібна порада, допомога. Дружина виявила, що авто на задній передачі їде вперед. Golf-DSG. Може хтось дасть контакти перевірених СТО у районі Бургаса, які зможуть допомогти у діагностиці та ремонті. Дякую

Саме поширене і просте - куліса важелю (ричагу) КПП. Можливо треба попустити хомут і відрегулювати. Там мабуть задня недовключається, а включає першу. Особливих фірмових СТО шукати не потрібно. Там роботи на пару хвилин.
Але є але. Два варіанти як буває за кордоном.
Хтось побачить, що жінка за рулем, і зробить за "благодаря чи мерсі".
Інші можуть нарахувати на пів коробки передач.
У мене був випадок коли виїхав доодому і за Бургасом на Айтос почув запах газу. Виявилося прокладка пропускає (була в інії). Переключив на бензин. Через 10-20 км. СТО Автогаз. Підхожу, пояснюю. Болгарин, прямо очі закочує, скільки там роботи. Розвертаюся. Заходжу в магазин. Купую ремкомплект за 3 лева. Прошу у болгарина ключ. Дав. Три хвилини мені вистачило поміняти її. Віддав ключ. Поїхав. Болгарин вслід підняв великий палець руки типу молодець.
kosjohn | опытный писатель **
[Re: parinte/ua] 26 июля 2022 в 08:58
автор пише DSG, куліса і недовключення це на механіці.
MakcPassat | Достоевский ***
[Re: fabrikant] 26 июля 2022 в 12:11
Коли в мене в Греції трапилась халепа, хоч і дрібна, то я робив так:
1. Написав у вайбер на СТО для більш менш діагностики (наскільки це можливо по телефону) з приблизною ціною усунення несправності.
Не думаю, що в твоєї проблеми є багато варіантів поломок.
2. Отримав відповідь, що в мене однозначно деталь під заміну і ціну цієї деталі з роботою.
3. По гуглмапс знайшов СТО (благо що в гуглі є відгуки), зписався зними через той же гугл (але краще через месенджер) та домовився про купівлю деталі. Міняв сам. Ціна деталі співпала з ціною в Києві.

Якщо немає можливості достукатися до свого майстра, то рекомендую +38 068 377 60 00 СТО 2Саши.
Якщо вони працюють, то не думаю що відмовлять в консультації.
Так хоть жінка буде знати нажухують ії чи ні.
BaclaJan | Достоевский **
[Re: MakcPassat] 26 июля 2022 в 22:52
https://www.youtube.com/watch?v=oo5BTODArVY
fabrikant | старый писатель **
[Re: fabrikant] 30 июля 2022 в 10:27
Дякую всім за відписи! 
Як притягнули авто на евакуаторі, коробка запрацювала.  
Тягали, дивились...нічого не знайшли.  
помилок немає.  
Знайшов інфо, що саме DSG при різкому переключенні може глюканути. На це і сподіваємось До речі.  СТО у Бургасі "MAX AUTO" Власник з України.   Дуже все коректно та оперативно.  
Autoua.netФорумАвтотури за кордон

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 18 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4214