Добрий день, потрібна порада, допомога. Дружина виявила, що авто на задній передачі їде вперед. Golf-DSG. Може хтось дасть контакти перевірених СТО у районі Бургаса, які зможуть допомогти у діагностиці та ремонті. Дякую
fabrikant 25.07.2022 14:45 пишет: Добрий день, потрібна порада, допомога. Дружина виявила, що авто на задній передачі їде вперед. Golf-DSG. Може хтось дасть контакти перевірених СТО у районі Бургаса, які зможуть допомогти у діагностиці та ремонті. Дякую
Саме поширене і просте - куліса важелю (ричагу) КПП. Можливо треба попустити хомут і відрегулювати. Там мабуть задня недовключається, а включає першу. Особливих фірмових СТО шукати не потрібно. Там роботи на пару хвилин. Але є але. Два варіанти як буває за кордоном. Хтось побачить, що жінка за рулем, і зробить за "благодаря чи мерсі". Інші можуть нарахувати на пів коробки передач. У мене був випадок коли виїхав доодому і за Бургасом на Айтос почув запах газу. Виявилося прокладка пропускає (була в інії). Переключив на бензин. Через 10-20 км. СТО Автогаз. Підхожу, пояснюю. Болгарин, прямо очі закочує, скільки там роботи. Розвертаюся. Заходжу в магазин. Купую ремкомплект за 3 лева. Прошу у болгарина ключ. Дав. Три хвилини мені вистачило поміняти її. Віддав ключ. Поїхав. Болгарин вслід підняв великий палець руки типу молодець.
Коли в мене в Греції трапилась халепа, хоч і дрібна, то я робив так: 1. Написав у вайбер на СТО для більш менш діагностики (наскільки це можливо по телефону) з приблизною ціною усунення несправності. Не думаю, що в твоєї проблеми є багато варіантів поломок. 2. Отримав відповідь, що в мене однозначно деталь під заміну і ціну цієї деталі з роботою. 3. По гуглмапс знайшов СТО (благо що в гуглі є відгуки), зписався зними через той же гугл (але краще через месенджер) та домовився про купівлю деталі. Міняв сам. Ціна деталі співпала з ціною в Києві.
Якщо немає можливості достукатися до свого майстра, то рекомендую +38 068 377 60 00 СТО 2Саши. Якщо вони працюють, то не думаю що відмовлять в консультації. Так хоть жінка буде знати нажухують ії чи ні.
Дякую всім за відписи! Як притягнули авто на евакуаторі, коробка запрацювала. Тягали, дивились...нічого не знайшли. помилок немає. Знайшов інфо, що саме DSG при різкому переключенні може глюканути. На це і сподіваємось До речі. СТО у Бургасі "MAX AUTO" Власник з України. Дуже все коректно та оперативно.