Я не фанат битков, но брат жены на хорошо сделанной Камри гибриде просто кайфует.
Так как на заводе, никто уже не сделает
Это понятно. Но. За Октавию 2006 года без кондера, пусть и с 60 тык родного пробега, плюс 3 к получить Камри гибрид 2013 с теми же около 70 тык пробега, люком, норм комплектацией - на заводе такого не предложат. Правда и вылавливал он ее долго.
Я не фанат битков, но брат жены на хорошо сделанной Камри гибриде просто кайфует.
так а если попал в ДТП в Украине, то все, выкинуть?:)) наверное настоящие автоуашники так и делают...
Нуууу. Учитывая свой опыт с б/у авто, то я бы лучше взял биток с видимыми повреждениями и отдал мастерам в прямоту рук которых почти верю. Мне Леона моего хватило, чтоб я за авто шел толтко в салон, но в жизни всякое может быть, учитывая нынешние воемена. А вот ВАГи и прочее что есть тут со Штатов я бы не брал, если и брать - то толтко что то штатовское интересное, да и японское чего тут нет, типа Сиенеы, Одиссеи и тд
так а если попал в ДТП в Украине, то все, выкинуть?:)) наверное настоящие автоуашники так и делают...
якщо подивитися америкосівські car crash compilations, то я б взагалі ніколи битка не брав, на тих швидкостях що вони бьються дивно що там взагалі щось від машин залишається у нас тотал іде на з/ч а у них на продаж в Україну
якщо подивитися америкосівські car crash compilations, то я б взагалі ніколи битка не брав, на тих швидкостях що вони бьються дивно що там взагалі щось від машин залишається у нас тотал іде на з/ч а у них на продаж в Україну
який в мене страшний удар був. замінив решітку радіатора, одне кріплення радіатору та сам радіатор (який випадково купив за 1300 гривень....кріплення - 900 ), а також пластикову панель над радіатором. треба було таку машину на розпил
BaclaJan 05.08.2022 21:51 пишет: Да Да Да - у всех машины с царапинами, а лохи пиндосы списали🤫
щось "руськім міром" тхне за кілометр
а по темі. списують навіть з битою фарою, або порізаним салоном, або спертими колесами чи побите градом. Так, це теж списують...Оце так несподіванка Може варто спочатку розібратись у питанні та відокремити конкретний шлак/металобрухт з "відновленими" подушками безпеки від авто з мінімальними ушкоженнями, а вже після цього робити висновки. ні, я розумію, що на авторіа у більшості саме металобрухт...але ж цим комерсам заробляти потрібно, а не благодійністю займатися я конкретно акцентую вагу на тому, що везти авто для себе, якщо ти його сам обирав не тілько можна, але й потрібно. звісно, якщо можеш та хочеш собі довзолити нове із салону, то чом би й ні. в мене був такий досвід. досить добрий досвід, не факт, що не буде знову. Але підкреслюю, авто з аукціонів мають право на життя, якщо взважено підходити до підбору. про всяк виадок - я не продаю, не підбираю і взагалі не маю відношення до цього виду діялності (бо в тому що написав поміж рядків таке можна побачити, але це не так )
Має сенс, особливо якщо йдеться про ті авто (бренди) або моделі\комплектаціі, які взагалі не представлені на нашому ринку. Ну а ремонт - ну він і є ремонт, нема відмінностей де саме билося авто.
Ну, і ІМХО , найкращий шлях - брати самому ( з допомогою ) там авто з зрозумілими пошкодженнями, ремонтувати тут. Тоді знаєш , що і як з твоім авто. Так і зробив, коли брав Джип Черокі Трайлхок, зараз дуже задоволений. ( нема в профілі, все ще на підтвердженні з кінця того року )