autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Ваше мнение об американских автомобилях (3/3)

Murzik2.0 | Достоевский *
Re: Ваше мнение об американских автомобилях
[Re: alexkit] 4 августа 2022 в 19:37
alexkit 04.08.2022 19:30 пишет:

Murzik2.0 04.08.2022 18:36 пишет:

Я не фанат битков, но брат жены на хорошо сделанной Камри гибриде просто кайфует.

Так как на заводе, никто уже не сделает

Это понятно.
Но. За Октавию 2006 года без кондера, пусть и с 60 тык родного пробега, плюс 3 к получить Камри гибрид 2013 с теми же около 70 тык пробега, люком, норм комплектацией - на заводе такого не предложат.
Правда и вылавливал он ее долго.
Murzik2.0 | Достоевский *
[Re: Абрвалг] 4 августа 2022 в 19:40
Абрвалг 04.08.2022 19:36 пишет:

Я не фанат битков, но брат жены на хорошо сделанной Камри гибриде просто кайфует.

так а если попал в ДТП в Украине, то все, выкинуть?:)) наверное настоящие автоуашники так и делают...

Нуууу. Учитывая свой опыт с б/у авто, то я бы лучше взял биток с видимыми повреждениями и отдал мастерам в прямоту рук которых почти верю.
Мне Леона моего хватило, чтоб я за авто шел толтко в салон, но в жизни всякое может быть, учитывая нынешние воемена.
А вот ВАГи и прочее что есть тут со Штатов я бы не брал, если и брать - то толтко что то штатовское интересное, да и японское чего тут нет, типа Сиенеы, Одиссеи и тд
Disnake | Достоевский *
[Re: Абрвалг] 4 августа 2022 в 20:22

так а если попал в ДТП в Украине, то все, выкинуть?:)) наверное настоящие автоуашники так и делают...

якщо подивитися америкосівські car crash compilations, то я б взагалі ніколи битка не брав, на тих швидкостях що вони бьються дивно що там взагалі щось від машин залишається
у нас тотал іде на з/ч а у них на продаж в Україну
Абрвалг | IesuiT **
[Re: Disnake] 4 августа 2022 в 20:38
только в Украину?
т.е. если Украина перестанет покупать, то копарт закроется?:)))
или все же и в сша они , после восстановления, продаются?
Сергёга | V.I.P ***
[Re: alexkit] 5 августа 2022 в 20:06

краще нової може бути лише нова...і то не факт
Сергёга | V.I.P ***
[Re: Disnake] 5 августа 2022 в 20:14
Disnake 04.08.2022 20:22 пишет:

В ответ на:

...

якщо подивитися америкосівські car crash compilations, то я б взагалі ніколи битка не брав, на тих швидкостях що вони бьються дивно що там взагалі щось від машин залишається
у нас тотал іде на з/ч а у них на продаж в Україну

який в мене страшний удар був. замінив решітку радіатора, одне кріплення радіатору та сам радіатор (який випадково купив за 1300 гривень....кріплення - 900 ), а також пластикову панель над радіатором. треба було таку машину на розпил
Змінено Сергёга (20:41 05/08/2022)
BaclaJan | Достоевский **
[Re: Сергёга] 5 августа 2022 в 21:51
Да Да Да - у всех машины с царапинами, а лохи пиндосы списали🤫
Сергёга | V.I.P ***
[Re: BaclaJan] 5 августа 2022 в 22:21
BaclaJan 05.08.2022 21:51 пишет:

Да Да Да - у всех машины с царапинами, а лохи пиндосы списали🤫

щось "руськім міром" тхне за кілометр

а по темі. списують навіть з битою фарою, або порізаним салоном, або спертими колесами чи побите градом. Так, це теж списують...Оце так несподіванка Може варто спочатку розібратись у питанні та відокремити конкретний шлак/металобрухт з "відновленими" подушками безпеки від авто з мінімальними ушкоженнями, а вже після цього робити висновки. ні, я розумію, що на авторіа у більшості саме металобрухт...але ж цим комерсам заробляти потрібно, а не благодійністю займатися я конкретно акцентую вагу на тому, що везти авто для себе, якщо ти його сам обирав не тілько можна, але й потрібно. звісно, якщо можеш та хочеш собі довзолити нове із салону, то чом би й ні. в мене був такий досвід. досить добрий досвід, не факт, що не буде знову. Але підкреслюю, авто з аукціонів мають право на життя, якщо взважено підходити до підбору.
про всяк виадок - я не продаю, не підбираю і взагалі не маю відношення до цього виду діялності (бо в тому що написав поміж рядків таке можна побачити, але це не так )
Змінено Сергёга (22:24 05/08/2022)
XS1 | Достоевский **
[Re: BaclaJan] 5 августа 2022 в 22:23
BaclaJan 05.08.2022 21:51 пишет:

а лохи пиндосы

Щось "зайвою хромосомою"(с) тхне сильно...
SKLM | member
[Re: saink] 9 августа 2022 в 11:22
Має сенс, особливо якщо йдеться про ті авто (бренди) або моделі\комплектаціі, які взагалі не представлені на нашому ринку. Ну а ремонт - ну він і є ремонт, нема відмінностей де саме билося авто.

Ну, і ІМХО , найкращий шлях - брати самому ( з допомогою ) там авто з зрозумілими пошкодженнями, ремонтувати тут. Тоді знаєш , що і як з твоім авто.
Так і зробив, коли брав Джип Черокі Трайлхок, зараз дуже задоволений.
( нема в профілі, все ще на підтвердженні з кінця того року )
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Ваше мнение об американских автомобилях (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

6 користувачів і 40 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 8370