Кто участвовал и выигрывал? Вопрос по оплате. Оплата сразу после выигрыша или есть какой то срок в течении которого нужно сделать оплату. Как вообще все происходит после того как выиграл ставку.
Робив на Ebay різноманітні покупки. Саме аукціон, без снайперу, вигравати не вдавалось. Користувався ось цим: Mybidder, раніше він був повністю безкоштовний, а зараз багато платних обмежень.
Оплата здійснюється карткою або через PayPal. Щодо оплати та термінів потрібно читати умови, які пише продавець товару.
Джин 04.08.2022 19:38 пишет: Кто участвовал и выигрывал? Вопрос по оплате. Оплата сразу после выигрыша или есть какой то срок в течении которого нужно сделать оплату. Как вообще все происходит после того как выиграл ставку.
Якщо не помиляюсь, покупець повинен оплатити упродовж 4 днів, відповідно до правил. Я завжди оплачував відразу після виграшу (чи вранці, якщо аукціон закінчувався вночі). Чим швидше оплатиш, тим менше буде нервувати продавець.
Сама процедура - нічого складного. Якщо виграв - приходить повідомлення на пошту, йдеш на єбай і оплачуєш як звичайну "миттєву" покупку
Джин 04.08.2022 19:38 пишет: Кто участвовал и выигрывал? Вопрос по оплате. Оплата сразу после выигрыша или есть какой то срок в течении которого нужно сделать оплату. Как вообще все происходит после того как выиграл ставку.
так сейчас после победы в аукционе, или если продавец принимает твое предложение, то в разделе "покупки" на купленном товаре, указана дата, до которой нужно оплатить покупку.
Вообшем выиграл я тот аукцион что хотел. Купил дрона. Оплатить в моем случае надо было сразу. Рецепт прост -надо поставить самую максимальную цену по которой согласен купить( не смотря на текущую ставку , если конечно она ниже этой цены) в последние 6 секунд.
Джин 11.08.2022 21:11 пишет: Вообшем выиграл я тот аукцион что хотел. Купил дрона. Оплатить в моем случае надо было сразу. Рецепт прост -надо поставить самую максимальную цену по которой согласен купить( не смотря на текущую ставку , если конечно она ниже этой цены) в последние 6 секунд.
Чому я це прочитав після аукціону ((((
Тілько що програв лот в останні 5 чи 6 секунд (
Як зробити на ebay так щоб він шукав не тільки по США? Не можу зрозуміти.
Спочатку шукав без входу в свій профіль та шукало всюди, після входу в свій профіль лише США. Де це кляте налаштування?
Спочатку шукав без входу в свій профіль та шукало всюди, після входу в свій профіль лише США. Де це кляте налаштування?
Скоріше за все винне налаштування Shipping to (воно розташовано поряд із панелькою сортування результатів) Якшо у продавця немає доставки у вказане місце - його лота не буде у результатах пошуку
Джин 11.08.2022 21:11 пишет: Вообшем выиграл я тот аукцион что хотел. Купил дрона. Оплатить в моем случае надо было сразу. Рецепт прост -надо поставить самую максимальную цену по которой согласен купить( не смотря на текущую ставку , если конечно она ниже этой цены) в последние 6 секунд.
Чому я це прочитав після аукціону ((((
Тілько що програв лот в останні 5 чи 6 секунд (
что бы искалось не только по США, нужно добавить адрес в условной Германии или Великобритании, например от того же Миста или НП, ну а потом выбрать - Settings/Shipping Address и в этом разделе выбрать адрес в Германии или Великобритании, и установить его в качестве - Primary shipping address
Ekspert83 20.08.2022 17:24 пишет: А як зараз з оплатами на ebay? Що Приват, що Ощад списують, але ebay пише не прийнято та повертаються гроші.
Невже лише PayPal з їх комісією?
Зависит от суммы по идее. Покупал какую-то мелочь до 100 долларов - платил картой, за ноутбук ценой 350 долларов картой не дало расчитаться, пришлось через paypal.
Ekspert83 20.08.2022 17:24 пишет: А як зараз з оплатами на ebay? Що Приват, що Ощад списують, але ebay пише не прийнято та повертаються гроші.
Невже лише PayPal з їх комісією?
Зависит от суммы по идее. Покупал какую-то мелочь до 100 долларов - платил картой, за ноутбук ценой 350 долларов картой не дало расчитаться, пришлось через paypal.
Трохи відпишусь про свої "пригоди" на ebay.
Оплати: Картки Привата та Ощада для прямої оплати чи через GPay в мене не пройшли. 6 годин було витрачено на листування в чаті з ebay, це не чат а якась дічь. Питаєшь одне отримуєшь відповідь іншу, шкода часу! Як я зрозумів це прікол ebay. Оплатив через PayPal, комісії немає, курс - по курсу продажу в додатку. (використовував Приват). Раніше я писам, що через PayPal була комісія. Я помилився, це мегабанк Ощад взяв 0,5 % комісії та ще 0,5 % заморозив на 1 добу. Та ще я не вірно вибрав валюту в PayPal, верніш не змінив гривню на доллар. Коли оплачуєте в PayPal, під час оплати змінить оплату з грн. на валюту запиту. Щось напише червоним, читайте що там, але йдіть далі.
Повернення. Вибрав я річ, запитав про деяки параметри, мені їх підтвердили. Оплатив. І тут продаван пише, ой я не вірно вам сказав параметр, а ви про нього питали, якщо він не такий відправляти чи ні. Звісно що ні. Та при поверненні банк рахує доллар в грн по курсу купівлі 36,57. А оплата була по 37,31. Ось так втрата 74 грн на кожні 100 дол. Зараз чекаю ще одне повернення, улом файний 4 покупки 2 повернення.
Ще приколи. Виграв на аукціоні 2 лоти в різні дні, вийшло так що це 1 продаван. По кожному лоту є окрема доставка 20 дол. Перший лот не відправляв 3 дні та створив відправку разом з 2-м лотом, та що ви думаєте в 1 посилці з 1 трек номером! Питаю продавця, це що таке. Пише я маленький бізнесмен та хочу з"економити собі грохі, виходить за мій рахунок. Відповідаю "ОК але поверни мені 20 баксів", розділив на 2 посилки та змінив трек-номери. Чому мені було важливо саме 2 посилки, тому що якщо 2 разом це більше за 150 евро та за свій рахунок треба було б їх ділити на складі форвардера.
В які терміни продавець на ebay (США) має відправити товар на місцеву адресу? Виграв лот, оплатив, через пару днів з'явився трек USPS. Але посилку на пошту ще ніхто не приносив. Ще 4 дні минуло. Що далі? Продаван зараз морозиться. А під час торгів дуже жваво спілкувались.
Xabr 28.09.2022 17:20 пишет: В які терміни продавець на ebay (США) має відправити товар на місцеву адресу? Виграв лот, оплатив, через пару днів з'явився трек USPS. Але посилку на пошту ще ніхто не приносив. Ще 4 дні минуло. Що далі? Продаван зараз морозиться. А під час торгів дуже жваво спілкувались.
обычно - 3 рабочих дня. Но иногда, некоторые указывают и 5 и даже 10 рабочих дней.
Новая проблема на Ebay. Еще вчера можно било делать ставки, а сегодня хотел сделать ставку выше на тот же лот, а Ebay видает, что из вашей локации нельзя делать ставки. Понадеялся, что это продавец такое ввел, но нет. Попробовал делать ставки на другие лоты других продавцов и результат тот же.
AlexAE 13.10.2022 19:33 пишет: Новая проблема на Ebay. Еще вчера можно било делать ставки, а сегодня хотел сделать ставку выше на тот же лот, а Ebay видает, что из вашей локации нельзя делать ставки. Понадеялся, что это продавец такое ввел, но нет. Попробовал делать ставки на другие лоты других продавцов и результат тот же.
Гляньте в налаштуваннях «праймарі шіпінг» та перелогінтесь. Все працює.
Добрый день. Моя первая попытка купить товар на площадке ebay. Не могу понять, как нужно действовать. Нажимаю оплатить с картой и мне выдает такой красный цвет:
Учетные записи участников, мы ограничиваем количество ставок и покупок, которые включают в себя отдельных участников. Это временное явление. Вскоре вы снова сможете покупать больше товаров. Совет по безопасности: защитите свою учетную запись на eBay. eBay никогда не просит вас исключить личную информацию, такую ​​как Б. Введите свой пароль eBay.
Но ведь пароль к учетной записи введен, в своем аккаунте,доступ к корзине и все остальное.