мне без разницы, но если школа не пользуется спросом, что там тупо пусто в классе, то не нужно по ней равнять остальные
Так в радіусі 15 хв пішки від мого будинку 6 шкіл і всюди однакова картина. При цьому школи м‘яко кажучі «не те щоб зовсім не престижні» ( Кловський ліцей, Ліцей міжнародних відносин, Лідер, Консул, 109 та 89). Крім 134 звісно - там повний відстій. Просто це центр, місцевого населення небагато, а возити дітей через півміста під час війни батьки не поспішають, як це вони у мирні часи робили.
Так в радіусі 15 хв пішки від мого будинку 6 шкіл і всюди однакова картина.
это ж сколько времени нужно свободного иметь, чтобы в каждой теме на фтуе свое мнение (единственно верное) выкладывать и еще успеть ВСЕ (!) классы в шести ближайших школах обежать, в каждый класс во время учебы заглянуть и нам тут отчитаться дадада
Так в радіусі 15 хв пішки від мого будинку 6 шкіл і всюди однакова картина.
это ж сколько времени нужно свободного иметь, чтобы в каждой теме на фтуе свое мнение (единственно верное) выкладывать и еще успеть ВСЕ (!) классы в шести ближайших школах обежать, в каждый класс во время учебы заглянуть и нам тут отчитаться дадада
Це не моя думка. Я тут живу півсторіччя і в усіх цих школах навчаються діти/онуки моїх друзів, сусідів, однокласників тощо. А от намагатися комусь довести що зараз у Києві напружена ситуація із місцями у класах спираючись лише на враження від одного класу водній малопрестижній школі це таки…. Просто не треба селитися в віддалених районах Києва із надмірною щільністю забудови.
harald67 20.11.2022 17:33 пишет: Я тут живу півсторіччя
та уже каждый на втуе это знает, зачем в каждой теме напоминать? это же не твоя заслуга, что ты там родился или за 50 лет не нашлось иного повода для гордости?
harald67 20.11.2022 17:33 пишет: Я тут живу півсторіччя
та уже каждый на втуе это знает, зачем в каждой теме напоминать? это же не твоя заслуга, что ты там родился или за 50 лет не нашлось иного повода для гордости?
Есть повод, ты пропустила. Сын - спортсмен Народ, детьми меряться будем? А то всё районами да генераторами...
может со школой что-то не так или с учителем, раз ходить народ не хочет? весьма странное явление в нынешних реалиях
Може з батьками «щось не так»
С батьками 100% У нас в ліцеї було голосування як навчатися. Наш клас всі проголосували за онлайн. 11 клас. Мені подобається як зараз їх вчать і до офлайна нема ніякого бажання повертатися.
Мои в основном в потолок плюют. Школа онлайн, электричества и интернета нет. Создаётся видимость учёбы, но за пару- тройку часов ничего толком не выучить. Могут выключить электричество с 9 до 00. Сегодня правда избаловали, утром в 9 выключили, было с 13 до 17.00 и потом еще и в 22 включили. В среднем по 14 часов отсутствует, и основное время день.