Тем более, что куда и как платить - до сих пор непонятно. Сейчас смотрел - на сайте мутная статья с мутными реквизитами.
А всего лишь нужно было позвонить по тел ликвикомиссии на сайте Конкорда
когда есть свободное время - да, конечно. Когда его нет - можно вообще забыть о мелочи (в моем случае).
Как бы то ни было, завтра позвоню в конкорд, а пока распрощался с приватом, переведя счет фоп в монобанк. Это же надо быть такими козлами - из-за задолженности в тысячу грн в банке, который в состоянии ликвидации, мне обнулили кредитный лимит при моих оборотах в шестизначных суммах в мес. Неадекваты.
Тем более, что куда и как платить - до сих пор непонятно. Сейчас смотрел - на сайте мутная статья с мутными реквизитами.
А всего лишь нужно было позвонить по тел ликвикомиссии на сайте Конкорда
когда есть свободное время - да, конечно. Когда его нет - можно вообще забыть о мелочи (в моем случае).
Как бы то ни было, завтра позвоню в конкорд, а пока распрощался с приватом, переведя счет фоп в монобанк. Это же надо быть такими козлами - из-за задолженности в тысячу грн в банке, который в состоянии ликвидации, мне обнулили кредитный лимит при моих оборотах в шестизначных суммах в мес. Неадекваты.
Розумію тебе, але думаю, що насправді в приваті спрацювала автоматична система аналізу ризиків (можливо, некоректно налаштована). Думаю, дзвінок персональному менеджеру вирішив би твоє питання за півгодини. Але, звісно, якщо тонка душевна структура постраждала, тоді так, треба терміново міняти банк)
Розумію тебе, але думаю, що насправді в приваті спрацювала автоматична система аналізу ризиків (можливо, некоректно налаштована). Думаю, дзвінок персональному менеджеру вирішив би твоє питання за півгодини. Але, звісно, якщо тонка душевна структура постраждала, тоді так, треба терміново міняти банк)
персональний манагер жодного разу не вирішив жодного питання. Була розмова три дні тому - приват нормально так налажав. Знаєте що ця супер манагер мені порадила? Написати у чатик, бо "там сидять ті, хто справді розуміються" у моєму питанні.
так, це дійсно спрацювала система ризику. І не вперше некоректно, але кожно разу чую "нічого не можемо вдіяти". Останнього разу мені запропонували підвищити вдвічи ліміт, але треба було підписати заяву на підвищення відсотків. Після підписання система чудненько так перерахувала ризики в зад і я залишився зі старим лімітом але завищеними відсотками.
Проте на протязі двох тижнів саме цей манагер мені тричі дзвонив повідомити "гарну новину" про можливість саме для мене, як для супер клієнта підняти ліміт за умови підписання заяви. Упс, а вона вже підписана. І відсотки сплачені. Але дзуськи - сума та сама. Мені співчували, проходило декілька днів... дзвінок "у нас для вас гарна новина..." День сурка. Чи довбня.
Andrey_big 16.09.2023 07:29 пишет: Так відмовся від привату. В Україні безліч банків які не гірші за приват, а ставлення до клієнтів мабуть навіть краще.
Andrey_big 16.09.2023 07:29 пишет: Так відмовся від привату. В Україні безліч банків які не гірші за приват, а ставлення до клієнтів мабуть навіть краще.
а я що вище написав?
Не дочитав. Але будь уважний, Моно зараз дуже з фінмоном навертаються
а я що вище написав?
Так, піти до чувака, який разом з коломоєм набембав твій попередній банк (і тебе, якщо ти там зберігав кошти тоді) на сотні ярдів гривень - то вчинок справжнього самурая)
В мене жодних проблем з Приватом за 5 (чи 6 років). Може, тому що я не «забуваю» про сплату по кредитках?)) і взагалі намагаюсь не бути нікому винний грошей. Але то, мабуть, мені пощастило)
В мене жодних проблем з Приватом за 5 (чи 6 років). Може, тому що я не «забуваю» про сплату по кредитках?)) і взагалі намагаюсь не бути нікому винний грошей. Але то, мабуть, мені пощастило)
мабуть, досвіду малувато? у мене рахунок у приваті з 2004 року. А також в декількох банках. Можу розповідати дуже довго.
можу ще розповісти цікаву історію про маму, яка будучи пенсионеркою, отримала блокування пенсійоної карти з вимогою привату терміново прийти до відділення зі справкою з пенсійного фонду, щоб підтвердити, що це пенсія, а не якісь доходи. Норм, так? При тому, що мама хворіла, а на дворі ще й був разгар ковіду.
Те, що ви не стикалися з гімном зі сторони банку - нічого не означає.
і коли в тебе десятки платежів на день (саме створених платежів) - то так, можна щось забути
Згоден. Як вірно і зворотнє) До речі, не зовсім коректно порівнювати банк, яким він був за коломоя, і після націоналізації. Але то вже про смак олівців. Щасти тобі з Гороховським, і памʼятай, що з такими чуваками завжди треба тримати ніс по вітру і вчасно зіскочити.
Отримав виплату від фонду гарантування дистанційно через прихват. Перекидав з привата на моно без комісії і платіж в нео пішов а з нео вже не вийшов. Трохи нервових клітин і місяця часу вартувало.
Згоден. Як вірно і зворотнє) До речі, не зовсім коректно порівнювати банк, яким він був за коломоя, і після націоналізації. Але то вже про смак олівців. Щасти тобі з Гороховським, і памʼятай, що з такими чуваками завжди треба тримати ніс по вітру і вчасно зіскочити.
В Дії з'явився функціонал подати заяву на повернення коштів із збанкрутілих банків. Спробував - дало відмову,бо Дія підтягує закордонний паспорт як документ,а для банку треба український. Чи можна поміняти -хз. Але в цілому задумка корисна
Якраз Необанк підтягував закордонний. І тому отримувати гроші в банках агентах треба було саме по ньому. Приват давав відмову по українському паспорту. Довелось чухати в банку і додавати закордонний паспорт до документів профілю. Після чого автоматом через чат приват 24 гроші ляпнули на картку за 10 хвилин. Відмову по паспорту дає не дія а банк агент.
nickka 05.10.2023 01:32 пишет: Якраз Необанк підтягував закордонний. І тому отримувати гроші в банках агентах треба було саме по ньому. Приват давав відмову по українському паспорту. Довелось чухати в банку і додавати закордонний паспорт до документів профілю. Після чого автоматом через чат приват 24 гроші ляпнули на картку за 10 хвилин. Відмову по паспорту дає не дія а банк агент.
Хм, тоді якщо в мене повернення на картку Моно- треба туди "нести " свій закордонний паспорт?
nickka 05.10.2023 01:32 пишет: Якраз Необанк підтягував закордонний. І тому отримувати гроші в банках агентах треба було саме по ньому. Приват давав відмову по українському паспорту. Довелось чухати в банку і додавати закордонний паспорт до документів профілю. Після чого автоматом через чат приват 24 гроші ляпнули на картку за 10 хвилин. Відмову по паспорту дає не дія а банк агент.
Хм, тоді якщо в мене повернення на картку Моно- треба туди "нести " свій закордонний паспорт?
Так, подав в моно закордонний паспорт, пройшов дебільний квест "зробіть фото для аутентифікації" і через 15 хв після подачі заяви гроші вже капнули на рахунок.
nickka 16.09.2023 15:21 пишет: Отримав виплату від фонду гарантування дистанційно через прихват. Перекидав з привата на моно без комісії і платіж в нео пішов а з нео вже не вийшов. Трохи нервових клітин і місяця часу вартувало.
Так це ж не вклад) цікаво, згідно якої нормативки вони виплатили ці гроші?
Я через то і нервував. Бо фонд сказав що перекази не гарантуються. Але скоріш за все платіж повернувся на рахунок як невиконаний, а не завис на транзиті. А залишки на рахунках фонд компенсує.